Python Programlama Dili Hakkında Yardıma İhtiyacı Olanlar

MeereeY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Arkadaşlar Selam,
Python programlama dilinde çok fazla da olmasa bilgim var. Bazı yazılım forumlarında da yeni yeni de olsa aktiflik gösteriyorum. Eğer python dilinde bi sorunuz, sorununuz olursa bu konunun altına sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım diğer diller için de benzer bir uygulama yapabiliriz .

⬇️
Python İndirme Linki

Pythonda yapay zeka yapmaya baslayacagim, deneyiminiz daha once oldu mu?

Pythonda yapay zeka yapmaya baslayacagim, deneyiminiz daha once oldu mu?
ben de asistan yapmaya başlıyorum yazbelde benzer bir asistan yapan gördüm dosyayı istedim atınca size de atabilirim . ilgi duyduğum bir konu

ben de asistan yapmaya başlıyorum yazbelde benzer bir asistan yapan gördüm dosyayı istedim atınca size de atabilirim . ilgi duyduğum bir konu
Benim de oldukca ilgilimi cekiyor, el yazisini ogrenen bir yapay zeka denemeyi dusunuyorum, kendi kendine ogretmesini sagliyacagim.

Benim de oldukca ilgilimi cekiyor, el yazisini ogrenen bir yapay zeka denemeyi dusunuyorum, kendi kendine ogretmesini sagliyacagim.
Kolay gelsin uzun iş.
Bende Minecraft'da maden kazan bot yazmıştım. Tüm öğrenme amacım buydu. 😂😂

Bot kendi kendine ogreticek, ben de yaslanip cirpinislarini izlemeyi umuyorum(kodu yazarken buyuk ihtimalle canim cikacak)
Elimden geldiğince yardım ederim benim amacım da siri tarzı uygulama chatbot vb

Şahsen Kendime bi asistan yaptım yakında paylaşıcam önerilerinizi felan bana iletirseniz sevinirim
Ben kendi asistanımı kullanıyorum ama paylaşırsan sevinirim beraber tartışırız

Geri