Arama sonuçları: *

1. A

Pyhton, ödevimi nasıl yapacağım ?

Chatgpt ye yaz o yapar rahat rahat
  2. A

Robot için C# ,C++ bunlardan hangisini kullanmalıyım

Python veya c++ ama her takım her kart farklı yazılımlar kullanıyor
  3. A

arduino bilen varmı?

dokunduğumda değişiyor dediğin elle mi dokunuyorsun anlamadım 1642613091 tamam sorunu buldum sanırım kod istediğin gibi değiştirilebilir yapılmış yani yazmasını istediğin şeyi koda yazmalısın sanırım
  4. A

arduino bilen varmı?

Kütüphaneleri sildin mi programı silsen bile kütüphaneler kalıyordur. Çünkü verdiği hata aynı adda birden fazla kütüphane var diyor hangisini kullanacağımı bilmiyorum diyor
  5. A

arduino bilen varmı?

Öncelikle sorun kodda değil arduino ide sinde arduinonun kütüphanelerinin kurulu oluduğu dosyaya git ve bütün kütüphaneleri sil. Sonra sıfırdan baştan yükle 1642521185 Eğer olmazsa bilgisayarından arduinoyu tamamen sil bir daha yükle
  6. A

arduino bilen varmı?

Proje nedir yardımcı olabilirim
  7. A

Yazılım öğrenemk istiyorum lisede

Manisa merkezdeki bilseme 8 sene önce geliyordum sanırım daha sonra Akhisar a açılınca oraya geçtik çok uzun zaman oldu.
  8. A

Yazılım öğrenemk istiyorum lisede

Bence yazılım öğrencem diye öğrenmek nerdeyse hiçbir işe yaramıyor çok çabuk unutuluyor tavsiyem. Bilsem öğrencisiymişsin bir proje yapmak için yazılım öğren.. Örneğin birkaç arkadaş toplanın teknofeste katılmak için bir proje yapın. Sen yazılım kısmını yap diğer arkadaşların mekaniğini...
Top Bottom