Neler Yeni

Yazılım öğrenemk istiyorum lisede

kyagizzz

80+ Bronze
Merhabalar öncelikle 9. Sınıfa gidiyorum ve yaklaşık 3. Siniftan belli bilgisayar egitimi aliyorum. Su anda c# dersi aliyorum Bilim Sanat Merkezinde. Daha başlangictayim. Kendimi gelistirmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Ve c# mı ogrenmeliyim c++ mı? Nasıl kendimi gelistirebilirim?

Reindi

80+ Silver
Merhabalar öncelikle 9. Sınıfa gidiyorum ve yaklaşık 3. Siniftan belli bilgisayar egitimi aliyorum. Su anda c# dersi aliyorum Bilim Sanat Merkezinde. Daha başlangictayim. Kendimi gelistirmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Ve c# mı ogrenmeliyim c++ mı? Nasıl kendimi gelistirebilirim?
öğrenebiliyosan java öğren abim onları öğrendi şuan kargo paketliyor :)

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
C# dan sonraki hedefim o ama suan c# in basindayim o sonraki is
c# ile java birbirlerine çok benzer diller
sana tavsiyem şu proje yapacaksan öğrenmeye başla kendi kendine de olsa proje yazman önemli yoksa çok nankördür yazılım dilleri bir bıraktığında çabuk unutursun

kyagizzz

80+ Bronze
c# ile java birbirlerine çok benzer diller
sana tavsiyem şu proje yapacaksan öğrenmeye başla kendi kendine de olsa proje yazman önemli yoksa çok nankördür yazılım dilleri bir bıraktığında çabuk unutursun
Aynn oyle 1 sene kdr ara vermek zorunda kaldim su an sanki hic bilmiyormus gibiyim.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
C / Python. Bu ikisini öğrenmelisin. Bir tane de OOP dili.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Small Basic başlangıç için kolay. Net dili olduğu için C# çok benziyor.

kyagizzz

80+ Bronze

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bence yazılım öğrencem diye öğrenmek nerdeyse hiçbir işe yaramıyor çok çabuk unutuluyor tavsiyem. Bilsem öğrencisiymişsin bir proje yapmak için yazılım öğren.. Örneğin birkaç arkadaş toplanın teknofeste katılmak için bir proje yapın. Sen yazılım kısmını yap diğer arkadaşların mekaniğini halletsin. Bu şekilde önünüzde bir amaç ve kısıtlı süre oldu mu çok daha etkili ve kalıcı oluyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Hiç bir şey bilmeden başlanan proje yerinde sayar. Tembelliğin tek çaresi tembellikten vaz geçmek.

Son düzenleme:

kyagizzz

80+ Bronze
Bence yazılım öğrencem diye öğrenmek nerdeyse hiçbir işe yaramıyor çok çabuk unutuluyor tavsiyem. Bilsem öğrencisiymişsin bir proje yapmak için yazılım öğren.. Örneğin birkaç arkadaş toplanın teknofeste katılmak için bir proje yapın. Sen yazılım kısmını yap diğer arkadaşların mekaniğini halletsin. Bu şekilde önünüzde bir amaç ve kısıtlı süre oldu mu çok daha etkili ve kalıcı oluyor.
Yapiyoruz zaten teknofest icin gecen sene derece aldik bu sene de niyetimiz var ama ben kendimi daha fazla gelistirmek istedigim icin sormustum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu arada bende manisada yasiyorum merkezde enes ve secil hocanin ogrencisiyim belki tanirsin

Son düzenleme:

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Yapiyoruz zaten teknofest icin gecen sene derece aldik bu sene de niyetimiz var ama ben kendimi daha fazla gelistirmek istedigim icin sormustum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu arada bende manisada yasiyorum merkezde enes ve secil hocanin ogrencisiyim belki tanirsin
Manisa merkezdeki bilseme 8 sene önce geliyordum sanırım daha sonra Akhisar a açılınca oraya geçtik çok uzun zaman oldu.

Top Bottom