Arama sonuçları: *

1. B1L0

hocaya c dosyayı atacam da .exe dosyasının atmam gerekiyor mu ?

Tamam kaynak dosyasını at yeterli hoca için, çalıştırır o.
  2. B1L0

hocaya c dosyayı atacam da .exe dosyasının atmam gerekiyor mu ?

Bunu hoca sana söylemeli, şimdiye kadar bizden exe dosyası isteyen olmadı.
  3. B1L0

Kodlama yapmaya başlayacak biri hangi programdan başlamalı?

C veya python. C++, C# gibi OOP dillerine sonra geçersin.
  4. B1L0

c# ve sql ile yardımınız lazım

Anladım hocam, isterseniz kodu chatgptye bir atın genelde gösteriyor hatayı.
  5. B1L0

c# ve sql ile yardımınız lazım

Bunun nasıl yapılacağını hatırlamıyorum ama geçen yıl yapmış olduğum benzer bir projede listbox yerine data grid view kullanmıştım. Eğer işini görürse onu kullanmanı tavsiye ederim çok basit bir kullanımı var.
  6. B1L0

Java'yı niye kötülüyorlar?

Bence zor geldiği için veya oop'ye başka dilde alışık olduğu için kötülüyorlar.
  7. B1L0

yazılım ve kodlamaya başlamak istiyorum öneri ve yardım

Murat yücedağ veya yazılım bilimi youtube kanalından C derslerine bakıp (Python da olabilir) ondan sonra nesne yönelimli programlama dillerine (C#,C++,Java gibi) yönelmeni tavsiye ederim.
  8. B1L0

c öğrenmek istiyorum ama youtubedaki videolar çok eski izlenirmi

İzlenir sıkıntı olmaz, youtube üzerinden yazılım bilimi ve murat yücedağ kanallarından bakmıştım ben. Udemyde murat yücedağın kursları var ama c var mı bilmiyorum.
  9. B1L0

DevC++ Windows 11 de çalışmıyor

Programı indirdiğin, çalıştırdığın dosya isimleri arasında türkçe harf olmamasına dikkat et hocam. Yeni Klasör yazıyosa mesela "ö" harfinden dolayı çalışmıyor.
  10. B1L0

C# için proje önerisi

Geçen sene proje olarak uçak bilet sistemi ve öğrenciler için not kayıt sistemi yapmıştık biz arkadaşlarla. İki sisteme de admin ve kullanıcı için giriş ve kayıt ekranı koymuştuk kullanıcı adı ve şifreli. Uçak sisteminde bilet ayırtıyosun sefer iptal vs vs, öğrencide de not değiştiriyorsun...
  11. B1L0

C ve C# için YouTube kanal önerileri

Murat yücedağ ve yazılım bilimi (mustafa murat coşkun) iyi bence.
  12. B1L0

Udemyden Alınan Bir Ders 1 Sene Sonra Kullanılsa Sorun Olur mu ?

Bildiğim kadarıyla kurslar sınırsız süreli oluyor hocam, aldıklarımın hepsi duruyor.
  13. B1L0

Bilgisayar mühendisliği mi Yazılım mühendisliği mi

Bence bilgisayar mühendisliği, daha kapsamlı sonuçta.
  14. B1L0

C# Form Üzerinden MacOS Tasarımı (Windows için)

Eline sağlık fena durmuyor. Şu masaüstündeki yazıların arka plan rengini koyu mavi yapmazsan daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü arka plan ile uymamış bence 1686501087 Yazı arka planının form arka planı ile aynı renk olmasını istiyorsan paint3dden oranın rengini seçip sayısal koduna...
  15. B1L0

Örnek bir pyhton projesi

Kaynak CHATGPT import random numbers = [] for i in range(6): number = random.randint(1, 50) while number in numbers: number = random.randint(1, 50) numbers.append(number) print(numbers) Notu: Bu kod, random modülünü kullanarak, randint() fonksiyonuyla 1-50 arasında bir...
  16. B1L0

Örnek bir pyhton projesi

Yapay zeka bayıldı O yüzden sen kendin öğrenmeye bak çok güvenme bunlara :D
  17. B1L0

Örnek bir pyhton projesi

Tam yazdıydım atacaktım, chatgptden yapabilirsin böyle diye aslkfjaklsf
  18. B1L0

Kaç Tane Programlama Dili Biliyorsunuz?

bilgisayar müh 1. sınıf
  19. B1L0

Kaç Tane Programlama Dili Biliyorsunuz?

0.5 c 0.75 html css