Hüseyin 7676
80+
bide önerdiğiniz udemy kursu varmı sadece c için
ben 11,sınıfım siber güvenlikle ilgili az çok bişeyler biliyorum pythonda var tübitakın olimpiyatları oluyor bilgisayar olimpiyatlarına katılacam ama c istiyomuş bende mal gibi python öğrendimc zaten eski bir dil. ayrıca c öğrenme sebebin nedir
siber güvenlik için python biçilmiş kaftan zaten iyi yapmışsın bir yazılım dilini tam biliyorsan yenisini öğrenmek çok kolay syntax değişiyor sadece OOP de pythondan geçtiğin için biraz zorlayabilir sadece. Kaynak olarak youtube üzerinden Murat Yücedağ izleyebilirsinben 11,sınıfım siber güvenlikle ilgili az çok bişeyler biliyorum pythonda var tübitakın olimpiyatları oluyor bilgisayar olimpiyatlarına katılacam ama c istiyomuş bende mal gibi python öğrendim
teşekkürlersiber güvenlik için python biçilmiş kaftan zaten iyi yapmışsın bir yazılım dilini tam biliyorsan yenisini öğrenmek çok kolay syntax değişiyor sadece OOP de pythondan geçtiğin için biraz zorlayabilir sadece. Kaynak olarak youtube üzerinden Murat Yücedağ izleyebilirsin
C# ile c arasında o kadar fark varmıBilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisi olarak bize ilk öğretilen dil C oldu. Herkes "Neden Python değil?" diye sorarken aldığımız yanıt önce Python öğrenen öğrencilerin C vb. daha karmaşık syntax yapısına sahip dillerde çok daha fazla zorlandıkları oldu. Tabi bence en önemlisi hangi dili öğreniyor olursan ol o dili tamamen kavraman. C'den sonra Python öğrenmek benim için aşırı hızlı oldu. Kaynak olarak Murat Yücedağ yanında ben kullanmasam da arkadaşlarımın kullandığı Fehmi UYAR kanalını da önerebilirim. Ben şahsen temel bilgiler için BroCode kanalını geri kalanlar için ise basılı kaynak kullandım.
basılı kaynak olarak ne kullandınBilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisi olarak bize ilk öğretilen dil C oldu. Herkes "Neden Python değil?" diye sorarken aldığımız yanıt önce Python öğrenen öğrencilerin C vb. daha karmaşık syntax yapısına sahip dillerde çok daha fazla zorlandıkları oldu. Tabi bence en önemlisi hangi dili öğreniyor olursan ol o dili tamamen kavraman. C'den sonra Python öğrenmek benim için aşırı hızlı oldu. Kaynak olarak Murat Yücedağ yanında ben kullanmasam da arkadaşlarımın kullandığı Fehmi UYAR kanalını da önerebilirim. Ben şahsen temel bilgiler için BroCode kanalını geri kalanlar için ise basılı kaynak kullandım.
Seçkin yayınları "C Dersi Programlamaya Giriş" kitabı kullandım. Dijital tarafta iyi örnek ve kaynaklara erişirseniz basılı kaynağa pek ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.C# ile c arasında o kadar fark varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
basılı kaynak olarak ne kullandın
Birde Objective-C tarafı var fakat o taraf hakkında bir bilgim yok.Seçkin yayınları "C Dersi Programlamaya Giriş" kitabı kullandım. Dijital tarafta iyi örnek ve kaynaklara erişirseniz basılı kaynağa pek ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum.
C# nesne yönelimli. C de bellek yönetim imkanı daha fazla. String yapısı ve hata yakalama da biraz farklı. Bunların dışında C low-level C# high-level bir dil.