Arama sonuçları: *

1. BenRecepİvedik

Python Öğrenmek İçin Kaynak Lazım

hocam her konuya gelip internetten araştır demeyin lütfen ya. İnternette insanların deneyimlerini öğrenip ona göre hareket etmek gibi bir nimet varken niye deneyip zaman kaybedeyim.
  2. BenRecepİvedik

42 okullarına baktım hocam İstanbul da oturuyorum ama evime çok uzak kalıyor maalesef. Bunun dışında dediğim gibi python öğrenmek tercihim şu anlık
  3. BenRecepİvedik

Hocam öncelikle öneriniz için teşekkürler. Ben genelde hoca farketmeksizin anlayabiliyorum fakat detaylı ve neredeyse her şeyi gösteren kaliteli bir kursa ihtiyacım var. Bildiğiniz ücretli veya ücretsiz bir kurs varsa yardımcı olursanız sevinirim
  4. BenRecepİvedik

ingilizce biliyorum hocam levelim b1-b2 civarı
  5. BenRecepİvedik

Merhaba arkadaşlar sıfırdan yazılıma başlayacağım ve dil olarak python seçtim. Genel olarak siber güvenlik ve yapay zeka alanına ilgim olduğu için bu pythonu seçtim. Şimdi ise bana Python öğrenmek için bir kurs gerek. Yalnızca python kursu önermenize gerek yok genel olarak siber güvenlik ve...
  6. BenRecepİvedik

Yazılım öğrenmek istiyorum

anladım sağolun öneriniz için
  7. BenRecepİvedik

sağolun öneriniz için. Bu ücretsiz bootcampleri nasıl takip edebilirim
  8. BenRecepİvedik

öyle olduğunu söyleyenler diyeyim. Siz bir şey bilmediğinizi söylüyorsunuz
  9. BenRecepİvedik

Öneriniz için teşekkürler 1746356114 burda yıllardır işi yapan adamlar cevapladı sanırım ben onlara güveneceğim. Ama öneriniz için teşekkürler.
  10. BenRecepİvedik

hocam sizin tam olarak bu konulardaki tecrübeniz nedir
  11. BenRecepİvedik

anladım. Uygulama geliştirme, siber güvenlik ve yapay zeka ilgi alanlarım. 3 alanın hepsinin üzerinde çalışma yapmam mümkün mü
  12. BenRecepİvedik

Hocam ben mi alzheimer im siz öyle demediniz mi zaten
  13. BenRecepİvedik

Sağolun önerileriniz için
  14. BenRecepİvedik

ingilizcem iyi gibi. Lisede 1 sene ingilizce hazırlık gördüm b1 civarı seviyem.
  15. BenRecepİvedik

internetten öğrenirken sıkılıyorum ve dikkatim çok dağılıyor yoksa gitmezdim. Bakıcam artık kurs az para değil peder gönderirse giderim göndermezse internetten öğrenicem bir şekilde artık
  16. BenRecepİvedik

sağolun öneriniz için
  17. BenRecepİvedik

sağolun hocam öneriniz için. Bugün şirinevlerde bir yazılım kursuna gittim deneme dersi alma amacıyla. Sanırım oraya kaydolacağım. 2 yıla yakın eğitim veriyorlar ve verdikleri eğitim iyi gibi. Microsoftla anlaşmaları da varmış sertifika için.
  18. BenRecepİvedik

lise öğrencisiyim. Derslerimde iyiyim üni de hedefim de itü bilgisayar mühendisliği. Bi yandan okul boş zamanlarımda da yazılım öğrenmek istiyorum.
  19. BenRecepİvedik

anladım sağolun hocam yardımcı olduğunuz için
  20. BenRecepİvedik

hocam biliyorum da bildiklerimden emin değilim diye öyle dedim. yanlış bir şey biliyorsam da doğrusunu öğrenmek amacıyla yani. Anladığım kadarıyla algoritma dilin yazdıklarımızı anlama mantığı. Bunu da dili kullandıkça geliştiriyoruz
Geri