Neler Yeni

Yazılım öğrenmek istiyorum

BTK akademi başlangıç dersleri seni yönlendirir.
Öneriniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet'ten öğrenmenin ne kadar elverişsiz olduğunu kendin de deneyimledin. İstediğin yöntemi deneyebilirsin, hep sonuçsuz kalır.

Ama genel kültürün gelişir. Yardımcı kaynak olur.
Yeni fikirler edinirsin. Başkalarının görüşlerini öğrenirsin. Yeni gelişmeleri takip edersin. Ufkun genişler.

Bu işi ciddi olarak öğrenmek istiyorsan daha ciddi yöntemler ile öğrenmelisin. Ben de bunları yaşadığım için biliyorum.
burda yıllardır işi yapan adamlar cevapladı sanırım ben onlara güveneceğim. Ama öneriniz için teşekkürler.

Yakışıklı ücretsiz bootcamplere katıl, udemyden ucuz kurslar al veya youtubeden bak ve ekstra olarak Chat gpt öğrenmek için kullanmak için baya faydalı. SAKIN paralı kurslara para ödeme. Yazılım = Problem çözmektir, kurslar sana max standart sorunları çözmeyi öğretecek. Bunu kendi kendine öğrenirsen zaten yazılımda en büyük olay, problem çözmeyi öğrenmiş olacaksın. Umarım anlatabildim kendimi.

Yakışıklı ücretsiz bootcamplere katıl, udemyden ucuz kurslar al veya youtubeden bak ve ekstra olarak Chat gpt öğrenmek için kullanmak için baya faydalı. SAKIN paralı kurslara para ödeme. Yazılım = Problem çözmektir, kurslar sana max standart sorunları çözmeyi öğretecek. Bunu kendi kendine öğrenirsen zaten yazılımda en büyük olay, problem çözmeyi öğrenmiş olacaksın. Umarım anlatabildim kendimi.
sağolun öneriniz için. Bu ücretsiz bootcampleri nasıl takip edebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,771
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri