Alihanyilmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 492
İnternet'ten her şeyi öğrenebilirsin diyenlerin kendilerinin şimdiye kadar hiç bir şey öğrenememiş olmaları.
Sana burada kendimi anlatmakla yormak istemiyorum, google'a Cem Ayar yazarak hakkımda detaylı bilgi edinebilirsin.İnternet'ten her şeyi öğrenebilirsin diyenlerin kendilerinin şimdiye kadar hiç bir şey öğrenememiş olmaları.
dostum ben yazılımı bilen birisi değilim fakat bende öğrenmek istiyorum tecrübelerimden bir kaçını söyliyim sana bazı python kursları var udmy de fiyatları 500 600 civarı veya daha fazla her neyse yt de inan bana çok daha bilgili çok daha basit anlatan insanlar var ve kod çalışırken gpt den destek al yanlışlarını düzeltsin eminim çok hızlı bir şekilde ilerleyeceksin.Herkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()
bu tür eşşekler hala barınıyor mu? devlet vesaire toplamıyor muBiz öğretmiyoruz.
Kendi yolunu kendin bulacaksın.
İnternet'ten araştır.
Gaz veriyorum çocuklara. Ama çoğu gerçekten de bir şey öğrenmiş değiller. Çünkü çabuk pes ediyorlar.Hocam ben mi alzheimer im siz öyle demediniz mi zaten
Sen Üniversite'den öğrenmişsin. Kendini üç satır kodu yazamayanlar ile bir tutmasana.Sana burada kendimi anlatmakla yormak istemiyorum, google'a Cem Ayar yazarak hakkımda detaylı bilgi edinebilirsin.
Yazılım öğrenmek istiyorum, çok çok geniş bir kavram. Mobil uygulama geliştirmek, web tasarım kodlama, masaüstü yazılım geliştirmek gömülü sistemler üzerinde çalışmak vs vs vs sen hangisini yapmak istiyorsun? Yani yazılım öğrenmek istiyorum diye bir şey yok. Bilmem anlatabildim milise öğrencisiyim. Derslerimde iyiyim üni de hedefim de itü bilgisayar mühendisliği. Bi yandan okul boş zamanlarımda da yazılım öğrenmek istiyorum.
anladım. Uygulama geliştirme, siber güvenlik ve yapay zeka ilgi alanlarım. 3 alanın hepsinin üzerinde çalışma yapmam mümkün müYazılım öğrenmek istiyorum, çok çok geniş bir kavram. Mobil uygulama geliştirmek, web tasarım kodlama, masaüstü yazılım geliştirmek gömülü sistemler üzerinde çalışmak vs vs vs sen hangisini yapmak istiyorsun? Yani yazılım öğrenmek istiyorum diye bir şey yok. Bilmem anlatabildim mi
Senin öğreneceğin genel programlama. Gerisini kaderin belirler. İlerisi bugünden öngörülemez. Kursa da katıl. Kafanı karıştırtma.anladım. Uygulama geliştirme, siber güvenlik ve yapay zeka ilgi alanlarım. 3 alanın hepsinin üzerinde çalışma yapmam mümkün mü
İnternet'ten öğrenmenin ne kadar elverişsiz olduğunu kendin de deneyimledin. İstediğin yöntemi deneyebilirsin, hep sonuçsuz kalır.hocam sizin tam olarak bu konulardaki tecrübeniz nedir
BTK akademi başlangıç dersleri seni yönlendirir.Herkese merhaba. Kendim yazılım öğrenmek ve bazı projeler yapmak istiyorum. Ama nasıl öğreneceğim ne yapacağım konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Ne yapmam lazım nası başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim![]()