Yazılıma nereden başlamalıyım?

tamamdır JavaScripte bakicam sistem ile birlikte daha da yoğunlaşırım bir de hocam şimdi JavaScript den sonra react ve node.js öğrenmem gerekiyor dediniz fakat aklıma takılan bir şey var şimdi web tasarımına html ve CSS ile başlamak daha mantıklı olur diyorlar sizce öyle mi yapayım yoksa JavaScript ile mi başlayayım
React HTML ile beraber yazılan hibrit bir kütüphane. HTML ile zaman kaybetme. Kolay kavrarsın zaten. Css için de temel şeyleri öğrensen yeter. Zaten öyle css yazılmıyor artık. Hazır componentler vs kullanılıyor. Yapay zeka desteği de var. Ona da pek zaman harcama. Bakınca ne yapılmış zamanla anlarsın. Dediğim videolar yeter şimdilik

React HTML ile beraber yazılan hibrit bir kütüphane. HTML ile zaman kaybetme. Kolay kavrarsın zaten. Css için de temel şeyleri öğrensen yeter. Zaten öyle css yazılmıyor artık. Hazır componentler vs kullanılıyor. Yapay zeka desteği de var. Ona da pek zaman harcama. Bakınca ne yapılmış zamanla anlarsın. Dediğim videolar yeter şimdilik
tamamdır teşekürler yardımların için şuanlık attıklarınıza bakıcam öğrendikten sonra uygun dillere bakarım

bilmiyorum hocam c+ c++ falan dedikleri için ilk defa yapıcam :D daha hiç bir şey bilmiyorum yavaş yavaş öğrenicem
Gömülü mü yazacaksın ne yapacaksın c++ ı. Buradakiler çoğunluk lisedeki çocuk. 3 yıldır çalışıyorum. Okulu da katarsak 7 senedir bu işin içindeyim

Gömülü mü yazacaksın ne yapacaksın c++ ı. Buradakiler çoğunluk lisedeki çocuk. 3 yıldır çalışıyorum. Okulu da katarsak 7 senedir bu işin içindeyim
çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcağım tekrardan teşekkürler

teşekkürler bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TyShame @USTUEM @Maryo @zartzurthesap etiketlediğim için çok özür diliyorum fakat bir sorum olacaktı şuanda web tasarımı yapmayı düşünüyorum fakat nerden başlayabilirim detaylı anlatabilirmisiniz veya önerdiğini YT kanalları var mı html başlangıç için nasıl ideal mıdır tekrardan kusura bakmayın rahatsız ettim şimdiden teşekkürler
dediğin kısım hakkında bir fikrim yok hocam malesef.

teşekkürler bilgi için

@TyShame @USTUEM @Maryo @zartzurthesap etiketlediğim için çok özür diliyorum fakat bir sorum olacaktı şuanda web tasarımı yapmayı düşünüyorum fakat nerden başlayabilirim detaylı anlatabilirmisiniz veya önerdiğini YT kanalları var mı html başlangıç için nasıl ideal mıdır tekrardan kusura bakmayın rahatsız ettim şimdiden teşekkürler
ben gömülü sistemler ile ilgileniyorum ilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. roadmap.sh' dan yardım alabilirsiniz fikir edinirsiniz.

dediğin kısım hakkında bir fikrim yok hocam malesef.
ben gömülü sistemler ile ilgileniyorum ilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. roadmap.sh' dan yardım alabilirsiniz fikir edinirsiniz.
https://www.w3schools.com/html/default.asp

Web giriş ve Web hakkında her şey.
yardımlarınız için teşekkürler hocam

Travmalarim canlandi bu cuma mat 2 sinavim var integral sorulacak ve daha calismaya baslamadim. Bekle beni bogazicili
ben verdim şükür.
Sizin gene iyi tek dönem integral bizde tek dönemde limit türev integral 2. dönem aynısının çok dğeişkenlisini aldık ama gene zor sizin de.

ben verdim şükür.
Sizin gene iyi tek dönem integral bizde tek dönemde limit türev integral 2. dönem aynısının çok dğeişkenlisini aldık ama gene zor sizin de.
Bizde de ayni hocam siz de muhendislik okuyorsunuz galiba mufredat ilk sene ayni. Ilk domem lti gorduk 2. Donem de farkli hali integralin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,810
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri