Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

🔥[Süreli] 33 Adet Ücretsiz Udemy Kursu🔥

Teşekkür ederim.
  2. COMANDANTE

Sonunda Uygulamam İçin Sertifika Aldım

Hayırlı Olsun
  3. COMANDANTE

Bilgisayar Mühendisliği için Programlama Dili Gereklimidir?

Ben kendimi hep şöyle motive ederim belki senin işine de yarar. Gelecekte sevmediğim bir işi mecburen yapmaktansa şu anda ne olursa olsun mecbur kalmak daha iyidir yani hevesin olmasa bile mecbur görüp yapmaya bak ileride sevmediğin koşullarda mecbur kalmaktan iyidir çünkü bu ülkede mecbur...
  4. COMANDANTE

Heves ve azim olduğun da insan her işin üstesinden gelebilir bence o yüzden hevesimizi kaybetmediğimiz sürece sorun yok .
  5. COMANDANTE

Ben evde öğrenilmez demedim ama şöyle bir şey var orada takım olmayı öğretiyorlar projelerle sunumlarla yoksa bende öğreniyorum elimden geldiğince çok zaman ayıramasam da . Ama bir yere kadar gider bu .
  6. COMANDANTE

Çok doğru biz zaten bunlara çalışmak yerine derslere kafa yorarsak daha iyi bir üniversite de daha iyi bir öğrenim olacak hem bilmediğimiz için gidiyoruz o fakülteye böyle evde bilinecek bir şey olsa oranın da bir amacı kalmazdı bence.
  7. COMANDANTE

tabii ki de dil çok önemli hem bir çok kaynağa ulaşabiliyorsun hem de yaptığın işleri daha çok kişiye ulaştırıyorsun ve tek bilgisayar mühendisliğin de değil neredeyse şu an bütün meslekler de dil çok önemli bir konumda.
  8. COMANDANTE

Yani %90 gerekir şahsen ben bilgisayar mühendisliği bölümünü seçmek istiyorum ve hiç aklıma böyle bir soru sormak gelmemişti çünkü şey gibi sayısal bölümde matematiğim kötü olmasına rağmen iyi yerlere gelir miyim gibi bir soru.
  9. COMANDANTE

Çözüldü✓ Visual Studio Start Debbuging ' de Karşıma Gelen Hata

Cidden mi bende diyorum neden internette kimse sorunu söylemiyor :D
  10. COMANDANTE

Çözüldü✓ Visual Studio Start Debbuging ' de Karşıma Gelen Hata

Yeni başladığım için belki hatayı da yanlış yazmış olabilirim . Çok basit olarak yeni bir proje açıyorum ve içinde yanlış kod yok . F5 e basıyorum ya da üsten operators e basıyorum ( rastegele isim verdim ) Karşıma şöyle bir şey çıkıyor. Normal de sadece Hello World ! çıkması gerekiyordu ama...
  11. COMANDANTE

3D Mobil Oyun Yapmak İçin Hangi Diller Gerekir ?

Teşekkür ederim .
  12. COMANDANTE

Ya şimdi içime sinene kadar yapıcam aklımdaki 2d oyunu eğer bu güzel oldu çevremdekiler de beğenirsen neden pazarlamayayım .
  13. COMANDANTE

Zengin olursam kendimi bile unuturum garanti veremem :D
  14. COMANDANTE

Tam da onu yazıcaktım demin baktığım da bulamamıştım. İlk orayı bitiririm o zaman yardımların için teşekkür ederim. Ben başlayayım zaman aleyhime işliyor.
  15. COMANDANTE

BTK akademi de anlatılan unity ileri seviyeymiş bundan sonra oraya geçicem. Keşke C# de olsaydı . 1597133364 Bu kursu zamanın da bir arkadaşım hediye etmişti. Yoksa bende almadım :D
  16. COMANDANTE

Teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım . Udemy hesabıma baktım da bir tane kurs buldum içeriklerini atayım bir iş görür mü diye . https://www.udemy.com/course/unity-egitim-seti/ Bu da kurs .
  17. COMANDANTE

Arkadaşım olmadığı için tek yapıcam. Muhtemelen C# dilini öğrenip unity de 2D oyun yaparım ilk başlarda. Acelem yok 4 ay içinde oyunumu çıkarsam yeter. Bolca zamanım var . Okullar açılmazsa tabii.
  18. COMANDANTE

Valla 2D oyun yapabilmek için hangi diller lazımsa hepsini öğrenmeye razıyım.
  19. COMANDANTE

Peki 2D için 3 ay yeterli mi ?
  20. COMANDANTE

3D yi de geçtim 2d de yapsam olur. Ses işini bilmiyorum ama grafik işini halledebilirim ps den anlıyorum az çok .
Top Bottom