Neler Yeni

3D Mobil Oyun Yapmak İçin Hangi Diller Gerekir ?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
3d oyun yapmak sadece kodlamayla olmuyor ki. bunun grafiği var sesi var.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
3d oyun yapmak sadece kodlamayla olmuyor ki. bunun grafiği var sesi var.
3D yi de geçtim 2d de yapsam olur. Ses işini bilmiyorum ama grafik işini halledebilirim ps den anlıyorum az çok .

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
3D daha zor olur, iyi bir oyun yapmak için bence en az 1 yıl iyice kavraman lazım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
3D yi de geçtim 2d de yapsam olur. Ses işini bilmiyorum ama grafik işini halledebilirim ps den anlıyorum az çok .
sesi artık telifsiz bişeyler bulursun. unity ile yapabilirsin gamemaker ile yapabilirsin android studio ile yapabilirsin ama önce hangi dil öğreneceksen ona göre yol belirle kendine.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
sesi artık telifsiz bişeyler bulursun. unity ile yapabilirsin gamemaker ile yapabilirsin android studio ile yapabilirsin ama önce hangi dil öğreneceksen ona göre yol belirle kendine.
Valla 2D oyun yapabilmek için hangi diller lazımsa hepsini öğrenmeye razıyım.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Valla 2D oyun yapabilmek için hangi diller lazımsa hepsini öğrenmeye razıyım.
biz mesela 5-6 arkadaş karar verdik herkese görev verdik grafik ses falan. yakın bir arkadaş bulursan onunla beraber yap bence hem sıkılmazsın hem hızlı olur. diller çok aslında ama işte hangisinden başlayacağını seçmen lazım zaten bi tanesini öğrenince geri kalanı kolay öğreniliyor.biraz daha araştır istersen kendine göre bir şey bulursan başlarsın.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
biz mesela 5-6 arkadaş karar verdik herkese görev verdik grafik ses falan. yakın bir arkadaş bulursan onunla beraber yap bence hem sıkılmazsın hem hızlı olur. diller çok aslında ama işte hangisinden başlayacağını seçmen lazım zaten bi tanesini öğrenince geri kalanı kolay öğreniliyor.biraz daha araştır istersen kendine göre bir şey bulursan başlarsın.
Arkadaşım olmadığı için tek yapıcam. Muhtemelen C# dilini öğrenip unity de 2D oyun yaparım ilk başlarda. Acelem yok 4 ay içinde oyunumu çıkarsam yeter. Bolca zamanım var . Okullar açılmazsa tabii.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşım olmadığı için tek yapıcam. Muhtemelen C# dilini öğrenip unity de 2D oyun yaparım ilk başlarda. Acelem yok 4 ay içinde oyunumu çıkarsam yeter. Bolca zamanım var . Okullar açılmazsa tabii.
o zaman kolay gelsin kardeşim :D öğrene süreci zor olabilir sıkılma etme sakın biraz öğrendikten sonra kendi kodlarını yazınca insanın hevesi artıyor şimdiden başarılar :)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
o zaman kolay gelsin kardeşim :D öğrene süreci zor olabilir sıkılma etme sakın biraz öğrendikten sonra kendi kodlarını yazınca insanın hevesi artıyor şimdiden başarılar :)
Teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım . Udemy hesabıma baktım da bir tane kurs buldum içeriklerini atayım bir iş görür mü diye .
1597132706392.png

https://www.udemy.com/course/unity-egitim-seti/
Bu da kurs .

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım . Udemy hesabıma baktım da bir tane kurs buldum içeriklerini atayım bir iş görür mü diye .
Alıntıyı görüntüle
https://www.udemy.com/course/unity-egitim-seti/
Bu da kurs .
udemy iyi bir kurs birde müfredatı güzelmiş böyle indirimleri sürekli yapıyorlar :D btk akademiyidi bir düşün istersen hem onda katılım sertifikalı :D almak istiyorsan al tabi ikisiyle bir gidersin udemy kursu almadığım için fazla yorum yapamıyorum maalesef..

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
udemy iyi bir kurs birde müfredatı güzelmiş böyle indirimleri sürekli yapıyorlar :D btk akademiyidi bir düşün istersen hem onda katılım sertifikalı :D almak istiyorsan al tabi ikisiyle bir gidersin udemy kursu almadığım için fazla yorum yapamıyorum maalesef..
BTK akademi de anlatılan unity ileri seviyeymiş bundan sonra oraya geçicem. Keşke C# de olsaydı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kursu zamanın da bir arkadaşım hediye etmişti. Yoksa bende almadım :D

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
BTK akademi de anlatılan unity ileri seviyeymiş bundan sonra oraya geçicem. Keşke C# de olsaydı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kursu zamanın da bir arkadaşım hediye etmişti. Yoksa bende almadım :D
btk akademide c# da var onu soruyorsan.

Top Bottom