3D yi de geçtim 2d de yapsam olur. Ses işini bilmiyorum ama grafik işini halledebilirim ps den anlıyorum az çok .3d oyun yapmak sadece kodlamayla olmuyor ki. bunun grafiği var sesi var.
Peki 2D için 3 ay yeterli mi ?3D daha zor olur, iyi bir oyun yapmak için bence en az 1 yıl iyice kavraman lazım.
sesi artık telifsiz bişeyler bulursun. unity ile yapabilirsin gamemaker ile yapabilirsin android studio ile yapabilirsin ama önce hangi dil öğreneceksen ona göre yol belirle kendine.3D yi de geçtim 2d de yapsam olur. Ses işini bilmiyorum ama grafik işini halledebilirim ps den anlıyorum az çok .
Valla 2D oyun yapabilmek için hangi diller lazımsa hepsini öğrenmeye razıyım.sesi artık telifsiz bişeyler bulursun. unity ile yapabilirsin gamemaker ile yapabilirsin android studio ile yapabilirsin ama önce hangi dil öğreneceksen ona göre yol belirle kendine.
biz mesela 5-6 arkadaş karar verdik herkese görev verdik grafik ses falan. yakın bir arkadaş bulursan onunla beraber yap bence hem sıkılmazsın hem hızlı olur. diller çok aslında ama işte hangisinden başlayacağını seçmen lazım zaten bi tanesini öğrenince geri kalanı kolay öğreniliyor.biraz daha araştır istersen kendine göre bir şey bulursan başlarsın.Valla 2D oyun yapabilmek için hangi diller lazımsa hepsini öğrenmeye razıyım.
Arkadaşım olmadığı için tek yapıcam. Muhtemelen C# dilini öğrenip unity de 2D oyun yaparım ilk başlarda. Acelem yok 4 ay içinde oyunumu çıkarsam yeter. Bolca zamanım var . Okullar açılmazsa tabii.biz mesela 5-6 arkadaş karar verdik herkese görev verdik grafik ses falan. yakın bir arkadaş bulursan onunla beraber yap bence hem sıkılmazsın hem hızlı olur. diller çok aslında ama işte hangisinden başlayacağını seçmen lazım zaten bi tanesini öğrenince geri kalanı kolay öğreniliyor.biraz daha araştır istersen kendine göre bir şey bulursan başlarsın.
o zaman kolay gelsin kardeşim öğrene süreci zor olabilir sıkılma etme sakın biraz öğrendikten sonra kendi kodlarını yazınca insanın hevesi artıyor şimdiden başarılarArkadaşım olmadığı için tek yapıcam. Muhtemelen C# dilini öğrenip unity de 2D oyun yaparım ilk başlarda. Acelem yok 4 ay içinde oyunumu çıkarsam yeter. Bolca zamanım var . Okullar açılmazsa tabii.
Teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım . Udemy hesabıma baktım da bir tane kurs buldum içeriklerini atayım bir iş görür mü diye .o zaman kolay gelsin kardeşim öğrene süreci zor olabilir sıkılma etme sakın biraz öğrendikten sonra kendi kodlarını yazınca insanın hevesi artıyor şimdiden başarılar
udemy iyi bir kurs birde müfredatı güzelmiş böyle indirimleri sürekli yapıyorlar btk akademiyidi bir düşün istersen hem onda katılım sertifikalı almak istiyorsan al tabi ikisiyle bir gidersin udemy kursu almadığım için fazla yorum yapamıyorum maalesef..Teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım . Udemy hesabıma baktım da bir tane kurs buldum içeriklerini atayım bir iş görür mü diye .
Alıntıyı görüntüle
https://www.udemy.com/course/unity-egitim-seti/
Bu da kurs .
BTK akademi de anlatılan unity ileri seviyeymiş bundan sonra oraya geçicem. Keşke C# de olsaydı .udemy iyi bir kurs birde müfredatı güzelmiş böyle indirimleri sürekli yapıyorlar btk akademiyidi bir düşün istersen hem onda katılım sertifikalı almak istiyorsan al tabi ikisiyle bir gidersin udemy kursu almadığım için fazla yorum yapamıyorum maalesef..
btk akademide c# da var onu soruyorsan.BTK akademi de anlatılan unity ileri seviyeymiş bundan sonra oraya geçicem. Keşke C# de olsaydı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kursu zamanın da bir arkadaşım hediye etmişti. Yoksa bende almadım