Arama sonuçları: *

1. D

Bilgisayar mühendisliği

Bilgisayar mühendisiyim. Meslekte 4. Yılım. 20k maaşım var. Bilgisayarın yazılımdan fazlası var, eksiği yok.
  2. D

Bilgisayar mühendisliği

Bilgisayar mühendisiyim. Meslekte 4. Yılım. 20k maaşım var. Bilgisayarın yazılımdan fazlası var, eksiği yok.
  3. D

[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!

Java ogrenmek iyi olur. Bilgisayar mühendisi olarak bir tavsiye :). Bir hocam şöyle demişti. Gelişmekte olan ülkeler Microsoft teknolojileri kullanıyor c# gibi. Gelişmiş ülkeler ise java. İş ilanlarına baktığımızda bunu çok net görebiliyoruz.
  4. D

Çözüldü✓ C# BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİR Mİ

Evet tırnağın içinde yazdıklarınız string oluyor. Ama bu string in icerisine değişken koymak istediğinizde {0}, {1} şeklinde belirtmeniz gerekiyor. Detayli bir şekilde incelemek isterseniz string.Format ı araştırabilirsiniz. 1.yontem string.format("Benim adım {0}. Soyadım {1}", degisken...
  5. D

Çözüldü✓ C# BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİR Mİ

Console.WriteLine yaptığınız noktalarda her değişken için bir süslü parantez açmalı ve kapatmalısınız. {0}, {1} gibi. Gördüğüm kadarıyla siz {0 şeklinde bırakmışsınız. Derleyici de string formattan sonra verdiginiz değişkenleri nereye koyacağını anlayamamış
Top Bottom