Neler Yeni

Çözüldü✓ C# BİLEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİR Mİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper Doğan
Ekran Görüntüsü (98).png
Ekran Görüntüsü (99).png
İLK FOTOGRAFTAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN HATA VERDİ 2. FOTODAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN DÜZLEDİ AMA NİYE 1. FOTOGRAFTA HATA VERDİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleİLK FOTOGRAFTAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN HATA VERDİ 2. FOTODAKİ GİBİ YAPTIGIM ZAMAN DÜZLEDİ AMA NİYE 1. FOTOGRAFTA HATA VERDİ BİLMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Console.WriteLine yaptığınız noktalarda her değişken için bir süslü parantez açmalı ve kapatmalısınız. {0}, {1} gibi. Gördüğüm kadarıyla siz {0 şeklinde bırakmışsınız. Derleyici de string formattan sonra verdiginiz değişkenleri nereye koyacağını anlayamamış

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Console.WriteLine yaptığınız noktalarda her değişken için bir süslü parantez açmalı ve kapatmalısınız. {0}, {1} gibi. Gördüğüm kadarıyla siz {0 şeklinde bırakmışsınız. Derleyici de string formattan sonra verdiginiz değişkenleri nereye koyacağını anlayamamış
Ben C#'a yeni başladım da bir soru soracağım. Tırnağın içinde olunca direkt string olmuyor mu zaten?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Evet tırnağın içinde yazdıklarınız string oluyor. Ama bu string in icerisine değişken koymak istediğinizde {0}, {1} şeklinde belirtmeniz gerekiyor. Detayli bir şekilde incelemek isterseniz string.Format ı araştırabilirsiniz.

1.yontem

string.format("Benim adım {0}. Soyadım {1}", degisken, degisken2)

İkinci ve benim çok kullandığım yöntemse;

$"Benim adım {değişken}. Soyadım {degisken2}"

Şeklindeki kullanım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper Doğan
sagolun arkdaslar } koymöayı unutmusum yardımınız ıcın tesekkruler

Top Bottom