Çözüldü✓ 5070 + 7500F 1080P Kullanım

Ben ne anladım bu işten :D pişman olmadım o zaman bu ikisini kombinlediğime tek sıkıntı 2k monitör onu çözünce aslında her şeyin çözüldüğünün farkındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci 7600 olsaydı değişen hiçbir şey olmayacaktı demi @Jill Valentine @Shourd
olmicaktı çünkü 7500f ile 7600 neredeyse birebir sadece çok az bir mhz farkı ve dahili grafik birimi farkı var performans olarak pek yok dediğim gibi dsr kulanın halen endişeleniyorsanız ryzen master gibi yada adrenalin yazılımından otomatik oc yapabilirsiniz kendiniz biliyorsanızda yapabilirsiniz

1080p de 5070 ile darboğaz olmasın diyorsan threadripper falan gerek hiç kasma ben aksine direkt 1080p topluyorum seninkilerle.
Ulan zaten aynı anakart işlemci ekran kartını aldık ramler de aynı daha ne alacaksın 😁 Bi kasayı seçemedik seninle

CPU bazlı oyunlarda darboğaz çok da önemli değil. GPU isteyen oyunlarda önemli.
Her şeyi fullicez artık diğer arkadaşların dediği gibi DSR ile 2K idare ederim

Soru başlıktaki gibi 7500f 5070 ile 1080pde idare edebilir mi? 2K monitör ne zaman alabilirim bilmiyorum VG259QM var bunu ikinci elden satma ihtimalim yok o yüzden satıp ondan gelecek parayla 2Kya geçmeyi henüz düşünmüyorum. Çok abartı darboğaz olur mu? Olacağını biliyorum ama aşırı olacağını düşünmüyorum.
Sorun olmaz 7500F doğru hatırlıyorsam 4070Ti besliyordu 5070 de besler sanırım, ufak çaplı darboğaz olsa da pek dert değil zaten.

Not: DSR açmak biraz gereksiz, darboğazlı kullansan daha yüksek performans alırsın zaten niye karta boş yere yüksek çözünürlük işletmeyi öneriyorsunuz 😀

Sorun olmaz 7500F doğru hatırlıyorsam 4070Ti besliyordu 5070 de besler sanırım, ufak çaplı darboğaz olsa da pek dert değil zaten.
Abartı bir şey olmadığı sürece ufak çaplı darboğaz her sistemde var zaten performansın içine edecek kadar büyük olacaksa hala kargolamadıkları için iade geçerim

Not: DSR açmak biraz gereksiz, darboğazlı kullansan daha yüksek performans alırsın zaten niye karta boş yere yüksek çözünürlük işletmeyi öneriyorsunuz 😀
Bilmem diğer arkadaşlar öneriyor 🤷🏻‍♂️

Aga bak sana kasa buldum Vento VG4200S 750 W mis gibi çek bunu.
5500e falan geliyor öyle ucuz bir kasaya 750w çakıp geçmek 5kya geliyor bütçe olsa dükkan senin şuan çekerim

Abartı bir şey olmadığı sürece ufak çaplı darboğaz her sistemde var zaten performansın içine edecek kadar büyük olacaksa hala kargolamadıkları için iade geçerim

Bilmem diğer arkadaşlar öneriyor 🤷🏻‍♂️
Yok ya bir şey olmaz, i3 işlemci ile RX 6800XT kullanıyorum benim sistem intihar etmediyse seninkine hiçbir şey olmaz 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri