Webcam piyasasını gerçekten hiç bilmiyorum fakat yayıncılık yaparken kullanılabilecek başlangıç seviyesi 1080p veya daha yüksek olabilir. Uygun fiyatlıysa...
Bütçen dahilinde alabileceğin en iyi ve en maks monitör m27up eğer dersen ki 22-24b çıkarım o zaman değişir.Ayrıca 4k almaya bak.Yeni nesil konsollar direk...
1440p OLED ile 4K IPS arasında kalanlar varsa ekran kartınız güclüyse 4K monitör önceliğiniz olsun dostlar. Bu videoda bahsedilen şeyleri ben kendimde...
yani belki olabilir ama benim yan monitör düşüncem genelde nasıl söyleyeim 3 5klık bi monitörü yan ekran yaparım 20klik bir monitörü 2.ekran yaparak heba...
bir tane 2.monitörüm var ama açıkçası oled almak istemiyorum şuan için alırsam ilerde belki alabilirim daha yüksek bütçe ile beraber şuan için 4k dual yada...
Ben de şahsen 5080 ekran kartına sahip bir sistem kurma arefesindeyim Nano IPS teknolojisinin ilgimi çekmesiyle (kısaca daha iyi siyahlara sahip) Dual panel...
Merhaba , yeni sistem topladım 7800x3d ve asus 5070 var. 4k DUAL mı almalıyım yoksa 2K mı tam emin değilim. Gigabyte 27UP düşünüyorum şuan için ama bazıları...