Arama sonuçları: *

1. D

Pyhton'dan sonra hangi dili öğrenmeliyim ?

Oyun yapmak istersen C#, C++, C ve java öğrenmen lazım. Hepsini çok iyi bilmen lazım mı bence değil arasından 2 tanesini biri kesinlikle java olmak üzere çok iyi bilirsen öğrenirsen bir şeyler yapabilirsin. Daha sonrasında da diğer kalan 2 dili geliştirirsin
  2. D

Visual studio kodda hata olmadığı halde hata veriyor.

Bildiğim kadarıyla VS Code den python yazarken kütüphane eklemen gerekiyor bunları eklemiş miydin?
  3. D

Freelancer iş yapmak için site önerileri

Soru başlıkta her daldan iş olan aktif freelancer sitelerini yazarsanız ben ve diğer arkadaşlar yararlanabilir.
  4. D

kodlarımı dosyalarımı notlarımı tutabileceğim bir uygulama var mıdır?

evet doğru final dönemim geçsin öğreneceğim. Anlatan bir youtube videosu falan var mı acaba öğrenmek için
  5. D

Mantığını falan biliyorum hatta bi hocamın öğrencisi githubda ki kodu yüzünden amerika da işe davet edildi kendi tr de işi amerika da nedense çok karışık geliyor ama öğreneceğim final dönemi geçsin 1672568474 bakayım kanka 1672568711 Google Cloud paralı mı kanka benden kart bilgilerimi istedi de
  6. D

kanka onu kullanmayı hiç bilmiyorum biraz video falan baktım hiç anlamadım öğrenmem lazım ama öğrenemedim :ddd
  7. D

İçine dosya kodlarımı ve notlarımı atabileceğim düzenli gösterecek kolay arayüzlü bir uygulama var mıdır ?
  8. D

Kaç Tane Programlama Dili Biliyorsunuz?

Hepsine göz atarsam tekrardan orta seviye c#,html5,css3,php , şuanda üniversitede c görüyorum giriş seviyesi biliyorum
  9. D

Android Telefonda .c uzantılı kod nasıl açılır

Tamamdır kanka sağ ol deniycem
  10. D

Android Telefonda .c uzantılı kod nasıl açılır

Bir yolu var mıdır?
  11. D

Yazılıma Python'la başlamayı düşünüyorum

İstediğinle başlayabilirsin kanka etrafındakileri dinleme ilk başlarsan c# başla falan diyenler olur büyük ihtimal. Genelde python da yapay zeka programcılığı yapıyorlar
  12. D

Robot için C# ,C++ bunlardan hangisini kullanmalıyım

Bana aklırsa python ama okuluna sor yine de
Top Bottom