Arama sonuçları: *

1. FronX

Python öğrenmek istiyorum ders mi almalıyım video mu izlemeliyim?

bu arkadaşın attığı dersin yorumlarını okudum adam 2017 senesinde anlatmış ve hiç güncellememiş verilen sorulara da cevap vermemiş diye yorumlar okudum sizin önerebileceğiniz birisi var mı acaba 1673557290 https://www.udemy.com/course/python-dersleri-veri-bilimi-ve-makine-ogrenmesine-hazirlik/...
  2. FronX

@Nihat Yiğit 1673556056 hocam imzanızı gördüm de bir bilginiz varsa yorumunuzu almak isterim
  3. FronX

sağol galiba bunu alıcam birazdan en verimli yol bu gibi duruyor fiyatı da uygun 1673554677 biraz yorumlara baktım çoğu kişi güncel değil demiş bir de adamın öğrettikleriyle sorduğu sorular uyumsuz demiş çoğu kişi o yüzden emin olamadım
  4. FronX

bulunursanız çok sevinirim 1673552257 ders durumum kötü değil anadolu lisesine veya özel okula gitmeyi düşünüyorum meslek lisesine gitmeyi pek düşünmüyorum
  5. FronX

8. sınıfa gidiyorum ve erkenden programlama öğrenmek istiyorum biraz araştırma yaptım ve benim için pythonun en iyi dil olacağını düşündüm bunun için udemy veya iienstitü gibi yerlerden ders mi almalıyım yoksa youtubedan falan izlesem aynı performansı alır mıyım? derslerin fiyatı hiç önemli...
Top Bottom