Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yazılıma Nasıl Başlamalıyım?

Hocam ben bildiğimi anlatayım öncelikle sevmek istediğin yönü seçmelisin bu ister web tasarım olabilir ster Android yazılım olabilir istersen de masaüstü programcılığı ya da veri tabanı programcılığı olabilir ardından bu alanlarda hangi alt alanların ve dillerin kullanıldığına bakman lazım örnek...
  2. Gordiac

Yazılımdan, Algoritmadan, Bilişim Dersinden Anlayan Bakabilir Mi?

üstat özelden bir şey sorabilirmiyim ?
  3. Gordiac

Saçma bir şekilde kod düzgün çalışıyor.

Sorduğuna göre çözümünü arıyor tabikide sebebini soruyordur :D
  4. Gordiac

Phyton kod satırı yakınlaştırma nasıl yapılıyor?

Rica ederim iyi günler
  5. Gordiac

Dur ben bakayım 1627746970 Editor > colors ve font olarak görebilirsiniz
  6. Gordiac

AYarlar kısmından kod satırı büyütmeyi seçebilirsin alanım olmadığı için pek bilmiyorum ama ıde'lerde font büyütme özelliği vardır
  7. Gordiac

IDE programlama dilleri ile yapacağın işler için kütüphanelerin sunulduğu geliştirme arayüzü gibi bir şeydir . Sen kodlar ve kütüphanelerle çalışırsın ve IDE senin çalışmanı alır hayata geçirir . 1627728941 Popüler IDE'ler aşağıda verilmiştir . IDLE THONNY PYCHARM ATOM SPYDER WING Ama...
  8. Gordiac

Java Farklı sınıflarda değişken tanımlama

Bir sınıfta tanımlanan değerler varsayılan olarak public'tir zaten eğer arkadaşın dediğini doğru anladıysam kendi class'ının içindeki değişkeni başka sınıfta nasıl çağıracağını soruyor . Class adı ile bir değişken oluşturup üzerine ilgili class'ı atamanız gerekmektedir . Örneğin : Sınıfım...
  9. Gordiac

Programlama terimleri hakkında sorularım

Üstad seçtiğin alana göre kullanacağın yazılım dilleri farklılaşabiliyor örneğin . android ekosisteminde java kullanılırken 2018 den sonra google kotlin diline desteğini verdi şimdi ise çoğu kişi isteğe göre uygulamaları kotlinle veya java ile yapabiliyor gerçi kotlin denilen dil de java dilinin...
  10. Gordiac

Android Broadcast Alıcı Çalışmıyor Sorunu

Merhaba arkadaşlar ben android yazılımı üzerinde kendimi geliştiriyorum broadcast alıcıları konularına geçtim fakat uygulama içerisine belirlediğim alıcılar harekete geçmiyor ? Bilgi için projeyi bırakıyorum bakabilirseniz sevinirim ...
Top Bottom