Arama sonuçları: *

1. HABAR

Yazılımcılar ne iş yapar.

Sonuç olarak, bilgisayarım yok 10 bin liralık bilgisayar almam gerek gibi bir düşünceye kapılmayın, konunun asıl amacı yazılım değil de o gibi geldi bana.
  2. HABAR

Yazılımcılar ne iş yapar.

2 Core 4 Thread kullanıyorum, yaptığım işlerin çok ağır olduğu söylenemez ama bana yetiyor, daha ağır bir iş için süre uzayacaktır sadece, güncel bir 4Core 4 Thread işlemci bile yeterlidir.
  3. HABAR

Programlama dili

Pyhton biraz daha kolay bir dil, meslek olarak düşünüyorsanız Java, C veya "siplasplas :)" öğrenmenizi tavsiye ederim.
  4. HABAR

Programlama dili

İşi cidden profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız Java, C++ gibi bir dil ile başlarsanız temelinizi daha iyi oturtursunuz. Ama daha kolay olsun derseniz Python'dan başlayabilirsiniz.
  5. HABAR

Kali Linux

Ne amaçla kullanacağınızı hala söylemediniz ve "Zararı olur mu " diye soruyorsunuz.
  6. HABAR

Kali Linux

Lamerlık yapacaksanız evet.
  7. HABAR

Kali Linux

Virtualbox yada WMWare gibi bir program kullanabilirsiniz sanal makine için. İşletim sisteminin içinde olacak zaten, neden değişsin ki, adı üstünde : sanal makine.
  8. HABAR

Kali Linux

Bir GNU/Linux dağıtımı. Ne amaçla kullanacaksınız?
  9. HABAR

PyCharm'da Kodları Nasıl Kaydedebilirim? [ÇÖZÜLDÜ]

Buna yorum satırı deniyor. Kodu daha sonra baktığımda anlamam diyenler için güzel bir şey. Tekli yorum satırı # ile, çoklu yorum satırı da """ """ ile oluyor. Yukarıda arkadaş bahsetmiş zaten.
Top Bottom