TheEco
80+
Merhaba malum uzaktan eğitim kapsamında evde boş durmak yerine Python'da basit şeyleri öğrenmeye karar verdim vakit öldürmek için . Youtube'da izlediğim bir kaç videoda kodu yazan arkadaş örnek verdiği kodlar "Run" yaptığında karşısına çıkmaması için kodları fare yardımıya seçip tek tuşla bütün satırların başına # ekliyordu. İnternette aramama rağmen bu yolu bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Not: Anlamayanlar için örneğin print("Hello World") yazdım çalıştırdım.Diğer satıra geçtim print("Merhaba Dünya") yazdım burada burada"Run"dersem ikisini de yazdıracak ben birini yazdırmak istemesem veo kodunda silinmesini sitemesem başına # eklediğim zaman kod siyah oluyor ve "Run" dediğimde o kod çalışmıyor ancak bunu uzun satırlı kodlarda tek tuşla nasıl yapabilirim her satıra # eklemek uzun sürdüğünden yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler.
Ekte de görüldüğü gibi...
Not: Anlamayanlar için örneğin print("Hello World") yazdım çalıştırdım.Diğer satıra geçtim print("Merhaba Dünya") yazdım burada burada"Run"dersem ikisini de yazdıracak ben birini yazdırmak istemesem veo kodunda silinmesini sitemesem başına # eklediğim zaman kod siyah oluyor ve "Run" dediğimde o kod çalışmıyor ancak bunu uzun satırlı kodlarda tek tuşla nasıl yapabilirim her satıra # eklemek uzun sürdüğünden yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler.
Ekte de görüldüğü gibi...