Arama sonuçları: *

1. Lyndray

MySQL de array veri tipinde data nasıl tutulur?

MySQL'i yeni öğreniyorum. Örneğin yeni kullanıcı oluştururken burada ki gibi tags kısmını nasıl oluşturabilirim? Birçok şey denedim ancak hepsinde string olarak tutabildim
  2. Lyndray

en temelden yazılım öğrenmek için ne ile başlamalıyım

Öncelikle kendine alan belirlemelisin. Hangi alanda ilerlemek istediğine karar verdikten sonra ona göre bir şey söylemek daha mantıklı olur. Örneğin frontend tarafı ilgini çekiyorsa python veya c öğrenmenin bi anlamı yok
  3. Lyndray

Java Ve Kotlin Öğrenicem Tel oyun Ve Uygulamaları İçin

Linledin'e girip oradan jr ilanlarına bakıp ona göre değerlendirmek daha doğru olur
  4. Lyndray

Java Ve Kotlin Öğrenicem Tel oyun Ve Uygulamaları İçin

Ben yaklaşık 7-8 aylık çalışma sonucunda React Native Developer olarak çalışmaya başladım. Kotlin'in iş imkanını şuan çok bilemiyorum ama react native öğrenmeni tavsiye ederim. Hybrid dil olduğu için alanı daha geniş oluyor
  5. Lyndray

Mobil uygulama fikri

Merhaba, bir süredir mobil uygulama geliştirmekle uğraşıyorum. Şuan ne yapsam diye kararsız kaldım. Uygulamayı yazıp reklam ekledikten sonra Google Play'de yayınlamayı düşünüyorum. Güzel bir uygulama fikri olan var mı?
  6. Lyndray

Javascript hesaplama yardım

Normalde bu şekilde yapmıyorum da günleri nasıl yazdırabilirim bulamadım
  7. Lyndray

Hocam bunu yapmaya çalıştım da nasıl yapacağımı pek bilemedim. Tüm kodlar bu şekilde şuan
  8. Lyndray

Hesapla butonuna bastığım zaman inputta ki değerin 110/100 lük değerlerinin yazılmasını istiyorum. Bu şekilde tüm günlerde aynı değer yazıyor nasıl ayrı ayrı hesap yaptırabilirim?
  9. Lyndray

React Native bilgisi olan var mı?

useState hakkında sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olabilecek var mı?
  10. Lyndray

Yazılıma hangi hangi Programlama dili ile başlanmalı ?

c# ve unity hakkında gerçekten iyi bilgisi olan biri özelden yazabilir mi konuşmak istediğim bazı şeyler var
  11. Lyndray

Bu kod ne için yazılır işlevleri nelerdir? (html)(JavaScript)

Yaklaşık 2-3 yıl önce öğrenmiştim de anladığım kadarıyla navbar da home butonu için yazı rengi pozisyonu vs ayarları yazıyor
  12. Lyndray

Mobil uygulama geliştirme hakkında tavsiye

Merhaba, mobil uygulama geliştirme konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla react native tavsiye edilmiş siz ne önerirsiniz?
  13. Lyndray

HTML'i komple tamamen 2 ayda öğrenmem mümkün mü?

Html yi yaklaşık 1.5 ayda bitirmiştim. 3 yıla yakın oldu ugrasmadigim halde birçok şeyi hatırlıyorum. Öğrenebilirsiniz
  14. Lyndray

Html yi tam bilmeden css geçmek

Css den sonra bootstrap 4 ogrenmeni tavsiye ederim. Çok pratiklik sağlıyor
  15. Lyndray

🔥[Süreli] 33 Adet Ücretsiz Udemy Kursu🔥

Böyle indirim oldukça uplansın bence de
  16. Lyndray

En iyi CSS Kütüphaneleri

Eline sağlık css ve bootstrap öğrenip hiç kullanmasam da faydalı olmuş :D
  17. Lyndray

Yazılım dili tavsiyesi

sadece front end üzerinden mi kazanıyorsunuz 1614435652 torrent oyun&film indirme sitesi yapmayı düşünüyordum yayınlasam telif sorunu olur mu acaba bilginiz var mı? önceden araştırdığım kadarıyla torrent sitelerinde sıkıntı olmuyor diye görmüştüm
  18. Lyndray

Yazılım dili tavsiyesi

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Öncelikle bir indirme sitesi yapmayı planlıyordum hem tecrübe edinirim hem de olursa biraz gelir elde ederim ümidiyle ancak backend öğrenemediğim için yarım kaldı. 5 6 yaşımdan beri oyun oynuyorum yani fazlasıyla alakam var :) ancak kısa süre için mobil...
  19. Lyndray

Yazılım dili tavsiyesi

Merhaba, bir süre önce full stack developer olma ümidiyle html,css,bootstrap4 ve temel seviye js öğrendim sonrasında daha yeni bir dil olan django yu öğrenmeye karar verdim ama hem python kütüphanesinde ki hatalar hemde yetersiz kaynak yüzünden bayağı zorlandım ve en sonunda sıkılıp bıraktım...
  20. Lyndray

Nasıl kodlama öğrenirim

Hangi kodlama dilini öğrenmek istiyorsunuz
Top Bottom