Hocam bunu yapmaya çalıştım da nasıl yapacağımı pek bilemedim. Tüm kodlar bu şekilde şuanyeni değeri bir değişken olarak atayıp döngü içerisinde sürekli yeni değişkeni çağırıp hesaplatıp basman lazım
Yazılımdaki en önemli şeyi söyleyeyim. Kendini tekrar etme. 7 kere aynı şeyi yazmışsın. Onu tek satırda yazıp içerdiği veri kadar tekrar ettirebilirsin. 7 tanede belki uğraştırmaz ancak 1000 tane veri gelse onlar için teker teker yazamazsın.Hocam bunu yapmaya çalıştım da nasıl yapacağımı pek bilemedim. Tüm kodlar bu şekilde şuanAlıntıyı görüntüle
Normalde bu şekilde yapmıyorum da günleri nasıl yazdırabilirim bulamadımYazılımdaki en önemli şeyi söyleyeyim. Kendini tekrar etme. 7 kere aynı şeyi yazmışsın. Onu tek satırda yazıp içerdiği veri kadar tekrar ettirebilirsin. 7 tanede belki uğraştırmaz ancak 1000 tane veri gelse onlar için teker teker yazamazsın.
günler için şunu yapabilirsin . döngüdeki indise i diyip onu alıp` ${i} . gün :` yazarsan o sorun çözülür.Normalde bu şekilde yapmıyorum da günleri nasıl yazdırabilirim bulamadım