Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

MS SQL e Bir Excel Dosyası Import Ederken Excelde ki Veri Türleri Doğru Gelmiyor

2007-2010 seçiyor bende otomatik. Başka bir sürümü seçince hata veriyor.
  2. OrkunJJ

MS SQL e Bir Excel Dosyası Import Ederken Excelde ki Veri Türleri Doğru Gelmiyor

Bende de saat olarak seçili, task import yapıyorum senin yaptığın şekilde, başka excel dosyalarında problem yok bir bunu aktarırken bu sorunu yaşıyorum. İçerisinde ki verileri yeni excel dosyası oluşturup onun içine koyarak bir de öyle de denedim onda da aynı oluyor.
  3. OrkunJJ

datetime olarak aktarmışsınız anladığım kadarıyla, ben time a çekmeye çalışıyordum ama datetime olarak hiç denemedim bir deneyeyim bir de saat kısmını excel de hangi veri türünü seçtin?
  4. OrkunJJ

Aynı hocam değişen bir şey yok malesef. 1691487177 Şu formatta saat verileri. Aynı şekilde SQL e aktardığımda üzerinden işlemler yapmam gerekiyor. Şu formatı NVARCHAR olarak algılıyor neden böyle yapıyor anlamış değilim. Kaç gündür bununla uğraşıyorum. Direk .xlsx formatında ve .csv olarak flat...
  5. OrkunJJ

Hocam malesef olmuyor. İnatla veri türünü NVARCHAR olarak yazıyor. Veri türü değiştirme komutları hiçbir işe yaramıyor. NVARCHAR dan TIME türüne dönüşüm de convarsion hatası veriyor. Bir türlü şu sorunu çözemedim. Çalışsa sorun yok da NVARCHAR türünde yapmak istediğim işi yapamıyorum. DATEDIFF...
  6. OrkunJJ

Excel den şu şekilde biçimlendiriyordum veri türü için. Yanlış mı yapıyorum acaba? Format olarak hh:mm:ss diye biliyorum.
  7. OrkunJJ

Merhaba, arkadaşlar acil yardım lazım halletmem gerekiyor bu sorunu. MS SQL e Import Export Wizard ile Excel dosyası import etmem gerekiyor. Dosyayı import ederken veri türlerine baktığımda TIME olarak gelmesi gereken yerler NVARCHAR veri türünde geliyor. Excel tablosu içerisinde hücre biçimi...
  8. OrkunJJ

C'mi C#'mı Javascript'mi ?

Unity ile C# kullanarak oyun yapabilirsin.
  9. OrkunJJ

Birden fazla programlama dili öğrenmek mantıklı mı

Can reisin dediğine katılıyorum. Şu dilimi bu dilimi öğreniyim demek yerine kafanda bir proje fikri geliştir. Sonrasında ise bu projeyi nasıl gerçekleştireceğini araştırırken zaten hangi dili tercih etmen gerektiğini keşfedeceksin. Sonra o dil üzerinden çalışırken bir bakmışsın ki olayı...
  10. OrkunJJ

Bu kodlarda nerede hata yapmışım? (python)

Dostum konudan bağımsız değişken, metot, fonksiyon tanımlamalarında vs. Türkçe karakter ile tanımlama yapma. İngilizce şeklinde tanımlama yapmanı öneririm. Kendini öyle alıştır. (Örnek: çıkarma > cikarma)
Top Bottom