Arama sonuçları: *

1. Railof

Görsel Programlama

if ile ilk aynı değerleri bulduğunda koşul sağlandığı için if içine giricek diğer değerleri gözden geçirmeyecek kod tekrardan if koşulunu kontrol edebilmesi için aksine bir koşul olması lazımki if in dışına çıkabilsin.
  2. Railof

Görsel Programlama

Combobox ile ilgili herhangi bir bilgim yok kısa bir şekilde çalışma mantığını özetlersen yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
  3. Railof

Hangi Proglama dilinden başlayayım

Aynı başlıkla 2. açmış olduğun konu? İlk açmış olduğun konuya vermiş olduğum cevap; Kullanmak istediğin alan önemli öncelikle ama benim sana tavsiye edebileceğim, yazılımın temel mantığını öğrenmek için C++ öğrenebilirsin. Phyton, C++ a göre daha basite indirgenmiş bir yazılım tipi. Temelini...
  4. Railof

Abdullah abi bakarsa svnrm. Hangi Programlama dilinden başlamalıyım? Pythondan başladım iyi mi?

Kullanmak istediğin alan önemli öncelikle ama benim sana tavsiye edebileceğim, yazılımın temel mantığını öğrenmek için C++ öğrenebilirsin. Phyton, C++ a göre daha basite indirgenmiş bir yazılım tipi. Temelini öğrenmek istiyorsan (Hangi kodun, hangi mantıkla çalıştığını vb.) kesinlikle C dili.
  5. Railof

Ödevime yardım edebilecek var mı?

c++ ile yazılmış benzer bir kod var elimde kendi yazdığım kendin entegre edebilirmisin?
Top Bottom