Neler Yeni

Abdullah abi bakarsa svnrm. Hangi Programlama dilinden başlamalıyım? Pythondan başladım iyi mi?

Switch

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Semih Ürün
Arkadaşlar Program dili bilen yazılımcılar cevap versin.Zaten konuşmalarından anlıyoruz:)
Hangi programlama dilinden başlıyayım?
Pythondan başladım iyi mi? ettim?
SIRASIYLA hangilerini öğrenmeliyim?
Kesinlikle boş zamanında şunuda öğren dediğin varmı?

Donanım Arşivide cevap verse seviniri.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Kullanmak istediğin alan önemli öncelikle ama benim sana tavsiye edebileceğim, yazılımın temel mantığını öğrenmek için C++ öğrenebilirsin. Phyton, C++ a göre daha basite indirgenmiş bir yazılım tipi. Temelini öğrenmek istiyorsan (Hangi kodun, hangi mantıkla çalıştığını vb.) kesinlikle C dili.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Arkadaşlar Program dili bilen yazılımcılar cevap versin.Zaten konuşmalarından anlıyoruz:)
Hangi programlama dilinden başlıyayım?
Pythondan başladım iyi mi? ettim?
SIRASIYLA hangilerini öğrenmeliyim?
Kesinlikle boş zamanında şunuda öğren dediğin varmı?

Donanım Arşivide cevap verse seviniri.
Php.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Çok yanlış yaptın. Delikanlı adam programlamaya Autoit ile başlar. Gözü kaşı da oynaşta olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahm3t_I3atuhan_9
Çok yanlış yaptın. Delikanlı adam programlamaya Autoit ile başlar. Gözü kaşı da oynaşta olmaz.
Ne alaka? Fark etmez hangisiyle başladıpı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanmak istediğin alan önemli öncelikle ama benim sana tavsiye edebileceğim, yazılımın temel mantığını öğrenmek için C++ öğrenebilirsin. Phyton, C++ a göre daha basite indirgenmiş bir yazılım tipi. Temelini öğrenmek istiyorsan (Hangi kodun, hangi mantıkla çalıştığını vb.) kesinlikle C dili.
Fark etmez ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Dostum en başta hangi projeler üzerinde yoğunlaşacağına karar vermelisin. Web , android yazılımı vb... 7 yıldır yazılımın dersleri alıyorum. İlk başta html öğretildi. Ardından css. Sonra c# a giriş yaptık. PHP, ASP felan hepsi arka arkaya sıralandı. Ama işin odak noktası algoritma. C dilinden başlamanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,849
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom