Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Grafik tasarımcı için cuda ne kadar önemli

Alınacaksa 3080ti bence 3090 103 fps 3080ti 102 fps 3080 12gb 95 fps 3080 10gb 90 fps
  2. RevDeisDou

Bütçen varsa bunu al knk https://www.trendyol.com/galax/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-sg-1-click-oc-38iom5md99dd-12-gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti-p-202356452
  3. RevDeisDou

3080 12gb 3080ti ile neredeyse aynı güçte oyunda. 3-4 fps oynuyor. 3080ti da 3090' a yakın zaten. Ama 3080 10gb düşüyor biraz. Ha tabii çok fark yok ama zaten 3080 10gb parasına 12gb kartlar var zaten en son vardı yani
  4. RevDeisDou

3080 12gb alabilirsen oyunda çok geri kalmazsın ama render ve grafik tasarımında aşırı öne geçersin. 10gb 3080 alırsan render ve grafikte aşırı öne geçersin ama oyunda gözle görülür geri kalırsın.
  5. RevDeisDou

C# Da Text Box İçerisine Yazılan Yazıya Göre Dosya İndirme

Baktığımda da çalışması gerekiyor. Belki virgül veya 1 harf falan hata yaratıyor olabilir dosya konumlarında. Ben göremedim ama.
  6. RevDeisDou

Bende c# ile ilgileniyorum ama dosya indirtmeyi hiç denemedim. Ondan tam bilgim yok ama yine de bakıyorum biraz. Belki bildiğim bir şey çıkarsa tekrar konuya eklerim.
  7. RevDeisDou

Kanka bu hile dosyası falan mı? Ayrıca discorddan çektiği için de sorun olabilir.
  8. RevDeisDou

InfoD / Beta - Yaptığım Uygulama

Eskisi daha iyi bence 2 MHz fazla gösteriyo
  9. RevDeisDou

InfoD / Beta - Yaptığım Uygulama

Okumak için tıklaman lazım :D
  10. RevDeisDou

C# Oyun yapma dersi gelsin mi?

Bide hava atıyor. DC çağırdın sen en son beni gelsene :D
  11. RevDeisDou

C# Oyun yapma dersi gelsin mi?

Kaan abi. YAVAŞ.
  12. RevDeisDou

donanım arşivi web sayfasının temasının ismi nedir?

Xenforo 2.0 olması lazım düşündüğüm şeyi soruyosan.
Geri