Arama sonuçları: *

1. X

C# Veri kaydetme ve sayı eklme, çıkarma

Bunun için bir adet ".ini" dosyası oluşturmalısınız. Bu dosyanın içerisine bir değer girersiniz atıyorum güncel_durum = False olarak belirlersiniz. İşlem sonunda bunu güncel_durum = True olarak değiştirdiğinizde ve bunu programın başında belirttiğinizde her açılışta bu işlemi yapacağından...
  2. X

Microsoft Visual Studio çalıştırma hatası !

".sln" uzantılı dosyayı açmayı dener misiniz.
  3. X

c++ ve python yazılm öğrenmek istiyorum

Python için söylemem gerekirse ŞU kaynak diğer eğitimlere bedeldir diyebilirim. Üstelik Türkçe. c++ için ise Boğaziçi Enstitüsü var orada ücretsizdi eğitimi. Hala ücretsizmi bilmiyorum oradan gidilebilir. Geriside size kalmış
  4. X

python error alıyorum yardım edermisiniz?

isim = str(input("Bir İsim Gir >>>")) with open("metin_belgesi.txt","a+") as f: # with anahtar sözcüğü ile metin belgesini "a+" kipinde açtık. "a" kipi var olan dosyaya ekleme yapacağımız anlamına geliyor "append sözcüğü". "+" ise dosya yoksa oluştur varsa yalnızca işlemi yap. f.write(isim)...
  5. X

python socket modülü servere 2 client ile nasıl mesaj atabilirim?

Ozaman threading modülüne bakabilirsiniz. Şöyle bakılabilir veya şöyle Ayrıca kodları yazarken okunaklığı arttırmak ve Syntax hatasının önüne geçmek için üç noktaya tıkladıktan sonra </> butonuna basıp paylaşmanız.
Top Bottom