Arama sonuçları: *

1. buroxit

Dev C++ de programı çalıştıramıyorum

Compile etmeme rağmen çalıştıramıyorum vscode dan da girmeyi deniyorum oradan da çalıştıramıyorum pls yardımcı olun.
  2. buroxit

Python Geliştirmek İçin Ne Yapılmalı?

yazılıma ara verdim derslerime çalışıyorum aslında. Tamamen sökemedim ve tamamen sökmeyede gerek yok. Sadece dillerde kullanacağımız önemli kısımları yani if else dediğimiz değişkenleri öğrenmek ve birazda algoritma bilmek önemli. HTML,CSS, .net %90 söktüm. Web developer olmama az kaldı.
  3. buroxit

ingilizce varsa np bende senin gibi ingilizceim iyi olması ve 5 yaşımdan beri pc ile uğraşıyor olmam beni buralara getirdi. HTML, CSS, JS, c#, .net, SQL, biliyom. şimdi kotlin, java, python, C öğrenmeye çalışıyorum. şimdi yks ye hazırlanıyorum. Bilgisayar/yazılım Müh. istiyom. hayırlısı
  4. buroxit

bunları yapabilmik için öncelikle ingilizceye hakim olmak lazım. Nasıl evrensel dil ingilizce ise dillerde deki birsürü terim ingilizcedir. Terimi bırak resmen bilgisayar dili ingilizce. yani öncelikle ingilizceyi kavramak ve birazcık bilmek lazım. Ayrıca takıldığın yerde arama motoruna...
  5. buroxit

Yazılıma C# ile başlanır mı?

Bir kodlama dili öğrenmek için önce dildeki değişkenleri ve onların işlevlerini kavramak çok önemli. Çünkü biz kod yazarken hep bu değişkenleri kullanacağız ve bunları önceden bilirsek kod yazarken aklımıza takılan tüm soru işaretleri kalkar.
  6. buroxit

en temelden yazılım öğrenmek için ne ile başlamalıyım

basit şeyler var ve bunun için para verieceğini sanmıyorum. https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/javascript-8099 bu ücretsiz bir eğitim yararı olacaktır. https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/node-js-ile-web-programlama-14301 JAVA öğrenmek istersen...
  7. buroxit

javascript dünyanın en çok kullanılan dilidir. javascriptte çoğu şeyi yapabilirsin. hatta js de sana yardım edebilecek birsürü js kütüphaneleri var. java da program geliştirebilirsin. js ye göre daha az kod yazılıyor.
  8. buroxit

btkakademi.com web sitesinden tüm dilleri ve algoritmaları öğretiyorlar. tek sorun var afedersiniz mala anlatır gibi ve videoları uzun oluyor
Top Bottom