Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

Benim girmediğim sitelerden mail geliyor

Bu yaz Steam'de VAC ban yedim. Nasıl olduğunu öğrenmeye çalışırken meğerse hesabıma başka yerlerden giriş yapıldığını gördüm. Devamında Steam ve mail şifremi değişmiştim fakat mail adresime daha önce girmediğim yerlerden mailler geliyor. Hesabımın güvenliği benim için önemli. Bu neden oluyor...
  2. şakşukacı

Sizce davalık mı oldum

Ben özür dilemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin başınıza gelen bana gelse bende korkardım rahat olun. Ama bence bir şey olmayacak. 1675979244 Evet biliyorum.
  3. şakşukacı

Sizce davalık mı oldum

Bilmemeniz çok şaşırtıcı doğrusu. Bir program üzerinden isim soy isim aratarak. Sizin adres, soy ağacı, e okul bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gihi derin bilgilere ulaşıyorlar. Aynısını kuzenim ile kullanıyoruz ama tek yaptığımız kızlara tc lerini ve adreslerini söyleyip hava basmak 😁
  4. şakşukacı

Sizce davalık mı oldum

Eğer panel kullanıyorlarsa tüm bilgilerine erişirler ama korkmana gerek yok en fazla evine 50 lahmacun söylerler. He ama yakında oturuyorlarsa ararlar seni belki ama o kadar ds işsiz değillerdir herhalde. Dava ile de uğraşmaz kimse bence.
  5. şakşukacı

Sizce davalık mı oldum

Böyle durumlarda isim vermeyin hocam. İsim ile artık tüm bilgilere ulaşılabiliyor günümüzde. Instagram dahil internet üzerinde ki tüm hesaplarımda nick kullanıyorum.
  6. şakşukacı

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

Birde yalan konuşuyorsunuz, açtığınız tüm konuları görebiliyorum. Umarım doğru forumu bulursunuz, iyi günler.
  7. şakşukacı

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

Sizi şu forumda gördüğümden beri aynı şeyleri yazıyorsunuz. Eğer mantıklı bir açıklamanız yoksa, raporda bulunacağım.
  8. şakşukacı

Youtubedan virüs bulaşır mı ?

Eğer virüsten şüpheleniyorsanız: Tam tarama başlatın.
  9. şakşukacı

Youtubedan virüs bulaşır mı ?

Herhangi bir link veya reklam ile etkileşime geçilmedikçe bulaşmaz. Bilgisayarınızda virüs olduğundan mı şüpheleniyorsunuz?
Top Bottom