Neler Yeni

Bios Virüsünü Eset'in Gelişmiş Tehdit Koruması Bulabilir Mi?

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
Çoklu Konu, Spam
En gelişmiş bios virüsü bulaşsa bile eset'in gelişmiş tehdit koruması KESİNLİKLE bunu bulabilir ve yok edebilir mi?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Sizi şu forumda gördüğümden beri aynı şeyleri yazıyorsunuz. Eğer mantıklı bir açıklamanız yoksa, raporda bulunacağım.

Justicia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizi şu forumda gördüğümden beri aynı şeyleri yazıyorsunuz. Eğer mantıklı bir açıklamanız yoksa, raporda bulunacağım.
Ya ne anlatıyosunuz siz bu konu ile ilgili daha hiçbir konu açmadım. İyi ki bırakmışım bu forumu. Hem moderatörler hem kullanıcılar iyice saçmalamış

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ya ne anlatıyosunuz siz bu konu ile ilgili daha hiçbir konu açmadım. İyi ki bırakmışım bu forumu. Hem moderatörler hem kullanıcılar iyice saçmalamış
Birde yalan konuşuyorsunuz, açtığınız tüm konuları görebiliyorum. Umarım doğru forumu bulursunuz, iyi günler.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sen bilgisayar kullanma değerli kardeşim. Kafayı üşüteceksin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
MIT ajanı falan mısınız bu kadar paranoyak oluyorsunuz. Çok korkuyorsan virüslerden içeriğini bilmediğin crackli dosyaları indirme tertemiz kullan bilgisayarını virüs programına da gerek kalmaz böylece.

TcErkom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
MIT ajanı falan mısınız bu kadar paranoyak oluyorsunuz. Çok korkuyorsan virüslerden içeriğini bilmediğin crackli dosyaları indirme tertemiz kullan bilgisayarını virüs programına da gerek kalmaz böylece.
%100 katılıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,794
Üyeler
168,352
Son üye
lebelelube
Top Bottom