Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

en iyi virüs koruma programı hangisi

Windows Defender.
  2. Bukr3j

Kaspersky Alınmaya Değer mi?

Yaklaşık bir yıl boyunca kullandım, zamanında 279₺'ye almıştım. O zamanlarda gidip bir hamburger yeseydim daha yararlıydı. Paramın karşılığını daha fazla alırdım. 1728681452 Sürekli bedavaoyunindir.com gibi sitelerden oyun indirmiyorsanız Windows Defender işinizi hayli hayliyle görecektir...
  3. Bukr3j

ProtonVPN mining mi yapıyor ?

Ne alaka dostum?
  4. Bukr3j

ProtonVPN mining mi yapıyor ?

VPN servislerinin kalitesini öğrenmek için bu videoyu izleyebilirsin. Gayet bilgilendirici bir içerik.
  5. Bukr3j

Epey.com güvenli mi ?

Epey.com üzerinden alışveriş yapmıyorsunuz zaten. Genede bütün sitelerdeki yönlendirilen linklere dikkat etmenizi öneririm.
  6. Bukr3j

McAfee kullanılmalı mı?

7. Bukr3j

McAfee kullanılmalı mı?

Kaldırabilmen gerekiyor, ilk önce McAfee'yi devre dışı bırakman lazım.
  8. Bukr3j

McAfee kullanılmalı mı?

Bilinmedik sitelerden uygulamalar vs. yüklüyorsan kullnabilirsin. Gidip bedavarxt4090indir.com dan bir şey falan indirmeyin yeter :D
  9. Bukr3j

McAfee kullanılmalı mı?

Windows Defender gelmiş geçmiş en kaliteli anti virüs parogramlarından birisi. Başka bir şey kullanmana gerek yok. 1727024505 1727024683 Şahsen McAfee'ye ne olursa olsun güvenmenizi de tavsiye etmem. İnternet tarihinin en kötü siber güvenlik markası.
  10. Bukr3j

Güvenilir ücretli (ucuz) anti virüs

Malwabaretes' in beleşini indirdim knk Trojan var pcde onu bulamadı
  11. Bukr3j

Güvenilir ücretli (ucuz) anti virüs

Agalar virüs bulaştırdım pcye :D Defender ilgilenemiyor. Güvenilir F/P bir virüs tarayıcısı arıyodum zaten bildiğiniz güzel anti virüs programları varsa söyler misiniz? (Yanlış yere açtım herhalde yeni fark ettim)
Top Bottom