30 günlük denemesi vardı her ay başka mailden kullanıyodum güzeldiArkadaşlar yıllık kaspersky almayı düşünüyorum, kullanan varsa nasıl, memnun musunuz, alınır mı?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
Onu alacağına norton çek bence daha iyi kaspersky da iyi ama sanırım gg olmaya başladı çöküşe gittiğine dair haberler varArkadaşlar yıllık kaspersky almayı düşünüyorum, kullanan varsa nasıl, memnun musunuz, alınır mı?
2-3 Program birdenHiç biri bence, hepsi işine gelmediğinde yani bir gün olup silmeye kalktığınızda size yan gözle bakar, sisteminizi özürlü hale sokarlar. Hem para sayarsınız hem boşanamazsınız gibi bir durum
Yaklaşık bir yıl boyunca kullandım, zamanında 279₺'ye almıştım. O zamanlarda gidip bir hamburger yeseydim daha yararlıydı. Paramın karşılığını daha fazla alırdım.Arkadaşlar yıllık kaspersky almayı düşünüyorum, kullanan varsa nasıl, memnun musunuz, alınır mı?
Sürekli bedavaoyunindir.com gibi sitelerden oyun indirmiyorsanız Windows Defender işinizi hayli hayliyle görecektir.Yaklaşık bir yıl boyunca kullandım, zamanında 279₺'ye almıştım. O zamanlarda gidip bir hamburger yeseydim daha yararlıydı. Paramın karşılığını daha fazla alırdım.