Arama sonuçları: *

1. Nquyen

2024 Antivirüs önerisi?

Gizlilik sorunu yok Amerika ve Rusya ebedi düşman Rus virüs programını istemiyor Apple telefonda ki tüm bilgiler Amerika'ya gidiyor yani teknoloji de gizlilik diye bir şey yok şuan karsperk en iyilerinden
  2. Nquyen

Kaspersky Premium alınır mı

Telefon ve bilgisayarda yıllardır kullanıyorum ayrıca kendine ait çok hızlı vpnde var
  3. Nquyen

Streamable.com'da güvenlik açığı var mı?

Ozaman sıkıntı yok bir şey olmaz
  4. Nquyen

Streamable.com'da güvenlik açığı var mı?

Ayak izi her zaman kalır site buna erişemez oradan sildiysen sorun yok ama Google verilerinde bu iz kalacak yasadışı ya da malum videolarsa sıkıntılı bir durum olabilir
  5. Nquyen

discorddan gelen exe dosyası üzerinden virüs test

Githup hilesi değilde .exe dosyalı hileyse virüstür zaten bilgisayar da önemli işler yapıyorsan bu tarz şeyleri açmayın
  6. Nquyen

Torrent'ten sanırım virüs kaptım. (ÇÖZÜLDÜ)

Çünkü destekliyorum 🤷 yani prensipleri olan seri katil olarak tanımlayabilirsiniz çocuk ve kadın öldürmeyen tiplerden yani 👽 torrenti de o prensipte kullanıyorum birden fazla dil bilmeme rağmen Uganda ya dil getirip Türkiye'ye getirmeyen firmalarin oyunlarını torrentten çatur çatur oynuyorum ve...
  7. Nquyen

Torrent'ten sanırım virüs kaptım. (ÇÖZÜLDÜ)

10 yıldır torrent kullandım bir kere virüs kapmadim karsperkte var yani oyun indirirken daha güvenilir siteler tercih edin yoksa Chrome de gezinirken bile virüs kapabilirsiniz.
  8. Nquyen

Satın alınabilir antivirüs? PC

Kasper alın 👍 tanıdığım çoğu firma bu programı kullanıyor zaten virüsler çoğu Rusya'dan çıkma. Kurucusu da çok ünlü biri
Top Bottom