Profesyonel PC kullanıcıysan ve güvenli Crackleri öğrenirsen hesap olayı daha saçma gelicektir.
Ultimate Performance moduna mı? O da çok güç tüketir be hocam ama siz bilirsiniz.Sağolun. Dengelide kalmıştı güç modu, nihai performansa çektim düzeldi.
Dengeli vs. bazen sorun çıkartıp duruyor. Direkt her zaman en yüksekte çalışması iyidir, uğraşasım yok.Ultimate Performance moduna mı? O da çok güç tüketir be hocam ama siz bilirsiniz.
Yok sağolun hocam. Zaten sürekli bişey indirip durmuyorum. Ayda yılda 1.Hocam ben genelde bir kaç düzgün site kullanıyorum, size de öneririm eğer isterseniz özel mesajdan yazayım?
Yıllardır ne virüs yedim ne malware gözüktü sistemde. Ne zaman oyun deneyimlemek istesem oralardan indiriyorum.
Tabii ki kötü amaçlı birsürü korsan var, hepsine virüs demek mantıksız çünkü senden benden iyi yazılımcılar o dosyaların içine girip bakıyor hepsinde virüs olsa günümüzde erişemezdik. Koskoca rockstar games bile max payne 2 yi steame korsan olarak koyuyor, ve parayla satıyor. Korsana izin veren oyun şirketleri var hatta anlaşmalılar bu adamlarla 6 ay süre veriyorlar sonra kırıyorlar oyunlarını.Güvenli korsan diye bir şey yok bana göre.
Kasper candır.malware virüs bulamıyor denemek için kaspersky indirdim sayesinde yatıp kalktığım virüsü bi çırpıda buldu
Bu kural kalktı diye biliyorum ya fiyatı fazla yüksek oyunlarda insanlar artık yardımcı olmaya çalışıyor.Neden kimse korsan oyun desteklemiyoruz yazmadı
Çünkü destekliyorum yani prensipleri olan seri katil olarak tanımlayabilirsiniz çocuk ve kadın öldürmeyen tiplerden yani torrenti de o prensipte kullanıyorum birden fazla dil bilmeme rağmen Uganda ya dil getirip Türkiye'ye getirmeyen firmalarin oyunlarını torrentten çatur çatur oynuyorum ve bağış atıyorum onun dışında Türkçe dil desteği getiren firmaların oyunlarını satın alırım ve desteklerim global dil ingizlice ise tüm oyunlar sadece ingizlice olarak çıkaracaklar yok ama ugandanin kabile dilini ekleyip Türkçe koymam diyorsaniz ozaman korsanların prensesine bağış atmaya devam edecezHocam siz ilk girişteki siteye tıklarsanız zaten virüs bulaşabilir ben pc eski diye virüse dair butün korumaları yaptım bir kere virüs bulaşmadı dikkatli indirince bir sorun çıkmıyor aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden kimse korsan oyun desteklemiyoruz yazmadı