Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Kardeşimin oyun oynamasını nasıl engellerim

deneyeceğim
  2. TeknoPiyon

Şöyle evde bana tahsisli bir bilgisayar ve ayrıca ona aldığım bir bilgisayar bulunuyor aldığıma pişman etti 1724535165 reelde arkadaşı var yan komşumuz kardeşi ben gezmeye gidiyom diyip çıkıyor bizimki hala oyun
  3. TeknoPiyon

15 yaşında LoL Minecraft escape the backrooms tarzı
  4. TeknoPiyon

LOL Minecraft escape the backrooms falan ama lol oynamadığı zaman diğer oyuınlarda arka planda lol videoları izliyor
  5. TeknoPiyon

15 Hocam lol oynuyor 3600 saatim var diyip övünüyor zeki bir çocuk ve kendini harcıyor lol oynamadığında lol videosu izliyor daha da deliriyorum. Sinemaya gidelim gezelim diyorum hiçbir şeye hevesi yok el kaldırmak zorunda kalıcam artık bir de umursamazca bakıp duruyor tam dayaklık 1724534607...
  6. TeknoPiyon

izin versem 7/24 oyun oynayıp oyun videosu izlicek deli
  7. TeknoPiyon

hocam 3 aydır hiç durmadan oynuyor engel olamıyorum artık yeter dedim sinemaya gidelim diyorum ben sinema sevmem oyun oynıcam diyor delirmek üzerreyim
  8. TeknoPiyon

Arkadaşlar kardeşim bilgisayar başında çok fazla vakit geçiriyor ve bilgisayarı yalnızca günde 2 saat açık olarak kullanabilmesini nasıl ayarlayabilirim ?
  9. TeknoPiyon

Dolandırıcılara dikkat

keşke açsaydınız ne dediğini öğrenirdik
  10. TeknoPiyon

E-posta adresi çalınırsa nasıl geri alınır?

Genelde biraz uzun sürüyor ama istedikleri her veriyi doğru verdiğin takdirde evet yariyor
  11. TeknoPiyon

E-posta adresi çalınırsa nasıl geri alınır?

google a mail atarak
  12. TeknoPiyon

Discord'a erişim problemleri yaşanıyor

arkadaşlar discordun uygulamadan girmeye çalışıyorum ama aşağıdaki hatayı alıyorum sebebi nedir bilen var mı ?
  13. TeknoPiyon

Discord 2AD kaybettim

Google a yaz
  14. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

tecavüzcülerin hakime olan ifadeleri la bunlar dsjlşadksdfas
  15. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

ağrıda yaşadığı için terör çok orda o yüzden hocam
  16. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

şey işin içine girilirse kesinlikle olucak ama şuan benim işim boyumu aşmış senle uğraşmakta istemiyorum kardeşimden bile küçüksün ama muhtemelen uğraşıcam seninle :D
  17. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

aslında şöyle açıyor kişisel veri olan telefon numaralarını paylaşmandan kaynaklı dava açılıyor bak sana şöyle söyliyim seni digitürk falan arıyorya ev interneti diye aslında o da kvkk ihlali gidip dava açıyorsun ki açtım yani numara paylaşımı bir yere yazman falan ben burda şimdi 053********...
  18. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

şuan ben kvkk ihlalinden dolayı sana dava açabilirim biliyor muydun :D bana açıldığı için tüm prosedürü biliyorum dostum şuan bu mesajları okuyan herhangi biride sana dava açabilir
  19. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

seni unutmayacağım dostum gözümden düştün (!) ulan ya 5 saat geçtikten sonra uyarı yedim baya koydu :(
  20. TeknoPiyon

Sınıfa sms bomber attım

şöyle bulucaklar hemen anlatıyım ilk başta bu konuyu forumda açtın diye savcılığa gidilicek kişinin mac adresi ip adresi vb tüm bilgileri istenicek savcılık rapor hazırlayıp forum moderatörleri ve kurucusuna ileticek forum senin mac adresini ve ip adresin dahil tüm verilerini savcılıkla...
Top Bottom