Neler Yeni

Kardeşimin oyun oynamasını nasıl engellerim

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
bilgisayara oturum açmak için şifre ayarla şifreyi soyleme
Öyle yaparsan daha fazla oynamaya çalışacak, bilgisayara daha düşük bir psu takın yada işlemciyi çıkartın(ramde olabilir) bilgisayar bozuldu diyin belki yutar :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
15

Hocam lol oynuyor 3600 saatim var diyip övünüyor zeki bir çocuk ve kendini harcıyor lol oynamadığında lol videosu izliyor daha da deliriyorum. Sinemaya gidelim gezelim diyorum hiçbir şeye hevesi yok el kaldırmak zorunda kalıcam artık bir de umursamazca bakıp duruyor tam dayaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:

o da tmama dedi oynamadı demi :d
15 yaşında ne desen kabul etmeyecek zaten. Kaybettiği vaktin farkına varmadan bırakmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Kerem Cantürk
Öyle yaparsan daha fazla oynamaya çalışacak, bilgisayara daha düşük bir psu takın yada işlemciyi çıkartın(ramde olabilir) bilgisayar bozuldu diyin belki yutar :D
valla daha mantıklı bise gelmedi ne kadar zirlarsa zirlasin yapcak bise yok

Armi3067

80+ Bronze
hocam 3 aydır hiç durmadan oynuyor engel olamıyorum artık yeter dedim sinemaya gidelim diyorum ben sinema sevmem oyun oynıcam diyor delirmek üzerreyim
Hocam cok basit bir yontem mevcuttur, diskin belirli bir kismini bolun ve oraya da windows kurun daha sonra acilista boot menusu ayarini devre disi birakiniz ve siz bilgisayardan kalkmadan once o bolumu varsayilan yapip kapayin. Biostan dogru bolumu secmedigi veya boot edilecek disk secimi menusunu bulamadigi surece windowstan az depolamaya sahip bos bir windows acilacaktir. Depolama az ayirirsaniz oyunda indiremez internette gezinir sadece.

Yada steam vb. yerden oynuyor ise aile gorunumunu acabilir hic bir oyunu gorup, oynamasini engelleyebilirsiniz.

Armi3067

80+ Bronze
Hocam cok basit bir yontem mevcuttur, diskin belirli bir kismini bolun ve oraya da windows kurun daha sonra acilista boot menusu ayarini devre disi birakiniz ve siz bilgisayardan kalkmadan once o bolumu varsayilan yapip kapayin. Biostan dogru bolumu secmedigi veya boot edilecek disk secimi menusunu bulamadigi surece windowstan az depolamaya sahip bos bir windows acilacaktir. Depolama az ayirirsaniz oyunda indiremez internette gezinir sadece.

Yada steam vb. yerden oynuyor ise aile gorunumunu acabilir hic bir oyunu gorup, oynamasini engelleyebilirsiniz.
Sahsen ben askere gidecegim eylul ayinda ve onun oynadigi birkac oyunu indirebilecegim sekilde diski bolecegim kendi ayri bilgisayari varmis gibi o bolumde ne yaparsan yapsin ne indiriyorsa indirsin tarayicida kendi hesaplarini kullanir vs.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Hocam lol oynuyor 3600 saatim var diyip övünüyor zeki bir çocuk ve kendini harcıyor lol oynamadığında lol videosu izliyor daha da deliriyorum. Sinemaya gidelim gezelim diyorum hiçbir şeye hevesi yok el kaldırmak zorunda kalıcam artık bir de umursamazca bakıp duruyor tam dayaklık
Büyük ihtimalle dcde arkadaşlarıyla falan oynuyordur reelde arkadaşı yoksa vazgeçirmen çok zor benimki de seninkine çok benziyor çünkü :D

Top Bottom