Neler Yeni

Kardeşimin Nvidia Control Panel'i açabilmesini nasıl engellerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Benim kardeşim vitaminsiz. Gözleri renksiz görüyormuş.
Her bilgisayarı aldığında Nvidia Control Panel'den renk canlılığını arttırıyor.
Ben de her oturduğumda geri normale çekiyorum.
Sıkıldım.
Nasıl engellerim o uygulamayı açmasın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıldım.
Nasıl engellerim o uygulamayı açmasını?
Sen bir abi olarak o ayıp ediyorsa ayıbı örtmen lazım senin abiliğine kimse karışamaz haklısın ama sen onu açmayı kilitleyince evde kavga çıkmayacak mı cok saçma düşünüyorsun bi zahmet günde 1-2dknı ayırıp değiştir

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Sıkıldım.
Nasıl engellerim o uygulamayı açmasını?
Yani alt üstü bir renk ayarı yapmak çok zor olmamalı bırak kendisi nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın renk canlılığını. Geri almak zor olmasa gerek boş kasmışsın kendini :D

xTURANN

80+ Silver
Max 2 Dakikanı alan şey. Her gün yapmak sıkıcı olur tabii.
Bunu control panelinden değil de ALT-Z İle açılan geforce experience'nin renk ayarlarından yapmasını söylersen oradan tek tıkla diğer profile geçersin, o profilde de bir ayar yoksa otomatik kapanır.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
1) Farklı kullanıcı hesabı ayarla ama bu sefer senin giriş yapman da uzayacak, ha panelden renk değiştirmişsin ha hesap girişi aynı şey, ona standart profil ver nvidia cp erişimi verme giremesin,
2) Nvidianın renk paletini kullanmak alt f3 e basınca renk canlılığı otomatik artsın alt f4 basınca kapansın, bazı oyunlarda ben de renk ve efek paletlerini kullanıyordum

2. seçenek için örnek video:

Kardeşim telefonuma virüs bulaştırdı laptobumun harddiskini yavaşlattı yeni aldığım farenin tuşuna sert basarak sorun çıkardı. Ama ben ona sadece lütfen bir daha yapma dedim ve şu an yaramazlık yapmıyor. Alt tarafı renk ayarı. Kardeşinden önemli mi ki? Ben olsam ona yardımcı olup daha iyi ayarlar yapardım. Onu mutlu etmeye çalışırdım.

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Ne felsefe yaptınız adama, her gün oturduğunuzda renkler birbirine girmiş göz kanatıyor, her oturuşunda bununla uğraşmak istemiyor olay bu. Abiliğini sorgulamak bilmem ne değil adam basit bir çözüm istemisizden, kardeşimi nasıl oturtmam dememiş, nasıl kardeşime pusu kurarım da dememiş canı istese şifre koyar ya da oyunlarını siler.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Berk
Windows hesabında farklı bir oturum aç, kardeşin o oturuma girsin. Senin kendi oturumuna şifre koy. Bu arada yaptığın abilik olmuyor, abiler kardeşlerini kollar. Neyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,076
Üyeler
159,258
Son üye
unleashed
Top Bottom