Arama sonuçları: *

1. B

Windows Defender Sürekli Virüs Buluyor ve 1 Tanesinde İşlem Yapamıyorum

valla aldığım zaman pc hakkında sadece ben toplamıştım uygun parçaları birleştirtmiştim bilgisayarcıya önemli bilgilerim yok oyun vs var format da atmayayım hocam gta 5 witcher 3 var pcde eğer ciddi bir sorun yoksa defenderda o ''x'' işareritinin benim için sıkıntı yok
  2. B

evet hacktool şeysi ondan kaynaklı mı o zaman ellemiyim hiç onları
  3. B

1 haftadır sürekli günlük 1-2 virüs uyarısı yiyorum pcde hiçbir sorun yok ne trojan ne başka bişey ben zaten görür görmez defenderdan virüsü kaldırma işlemi uyguluyorum fakat 2 gündür 1 tane virüs var eylemleri başlata basıyorum 2 saniye sonra gene sıfırlanıyor sanki hiç tıklamamışım gibi...
  4. B

KasperSky Antivirüs sürekli ekranıma bildirim atıyor

arabirimde bildirim sesleri reklam ve lisans sorunları güncellemeler mevcut bölümlerini kapattım
  5. B

ayarlar bölümünde hangi sekmede açıklar mısınız bulamadım da
  6. B

son 2 gündür kaspersky bilgisayarımda bildirimler kapalı olmasına rağmen googlede rastgele bir yer donanım arşivi foruma bile girsem bi tane değişik link eşliğinde bu web sitesi güvenli değil diyor girdiğim sitenin o linkle alakası yok bir daha çıkarsa ss alıp atarım buraya çok rahatsız edici...
  7. B

YouTube Linkine Tıkladım Ve Bilgisayar Virüs Kaptı

hayır defender gönderdi
  8. B

YouTube Linkine Tıkladım Ve Bilgisayar Virüs Kaptı

Discordda da arkadaşım bir video linki attı normal bir şekilde video oynatılıyordu arkadaşım bu videonun açıklamalar kısmında bir dosya indirip telefonunun mavi ekran verdiğini söyledi bende ne videosuymuş diye tıkladım videoyu 5 saniye izledim ve sağ alttan bildirimlerimin hepsi kapalı olmasına...
Top Bottom