Neler Yeni

KasperSky Antivirüs sürekli ekranıma bildirim atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
son 2 gündür kaspersky bilgisayarımda bildirimler kapalı olmasına rağmen googlede rastgele bir yer donanım arşivi foruma bile girsem bi tane değişik link eşliğinde bu web sitesi güvenli değil diyor girdiğim sitenin o linkle alakası yok bir daha çıkarsa ss alıp atarım buraya çok rahatsız edici yoksay deyince gidiyor ama bunu kapatmanın bir yolu falan var mı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ayarlardan Web korumasını deaktif edin ama bu bütün web korumasını devre dışı bırakır. Önermem fakat kesin çözüm olabilir. Başka yolu var mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan Web korumasını deaktif edin ama bu bütün web korumasını devre dışı bırakır. Önermem fakat kesin çözüm olabilir. Başka yolu var mı bilmiyorum.
ayarlar bölümünde hangi sekmede açıklar mısınız bulamadım da

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ayarlar bölümünde hangi sekmede açıklar mısınız bulamadım da
Koruma bölümünde olması lazım. Önümde açık değil tam olarak hatırlamıyorum biraz karıştırın ayarları görürsünüz. Web korumasi olması lazım ya da internet koruması diye geçebilir onu kapatman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koruma bölümünde olması lazım. Önümde açık değil tam olarak hatırlamıyorum biraz karıştırın ayarları görürsünüz. Web korumasi olması lazım ya da internet koruması diye geçebilir onu kapatman lazım.
arabirimde bildirim sesleri reklam ve lisans sorunları güncellemeler mevcut bölümlerini kapattım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,465
Üyeler
164,848
Son üye