Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. jombo

Bu dosya virüslü mü?

O zaman sıkıntı olmaz muhtemelen.
  2. jombo

Bu dosya virüslü mü?

Hocam zaten izin verdiysen yapacağını yapar eğer güvenilir bir yerden indirdiysen zaten sorun çıkarmaz.
  3. jombo

Bu dosya virüslü mü?

Böyle durumlarda indirdiğin yer çok önemli işte :D
  4. jombo

Bu dosya virüslü mü?

Çok iç açıcı durmuyor false positive de olabilir virüs te olabilir kaspersky malwarebytes gibi AV ler bir şey bulamamış.
  5. jombo

Sanırım bilgisayarımda trojen var

https://www.kaspersky.com.tr/downloads/free-virus-removal-tool
  6. jombo

Sanırım bilgisayarımda trojen var

Mining bu sorun değil bilgileriniz çalınmaz yaşadım aynısını , boşuna defender ile taramayın kısıtlıyor defenderi kaspersky virüs removal tool kurun o tarasın komple pcyi.
  7. jombo

BKBTB-berkant adındaki youteberin oyunları virüslümüdür.

fit-girl sitesini kullan böyle insanların linklerini kullanma.
  8. jombo

Trojan.Malware.300983.susgen bu nedir

nerden indirdin ? sadece 1 tane uyarı var sanmıyorum kötü bir şey olduğunu.
  9. jombo

Bu Crack oyun Virüsmü

indirdiğin site ?
  10. jombo

Indırdıgım Dosya Kayboluyo Sebeğ Guvenlık Sorunu

öncelikle bir klasör oluştur , antivirüs programında dışlama seçeneği olması gerekli dışlama kısmına açtığın klasörü koy ve indireceğin dosyayı o klasörün içine indir. Böyle yaptığında antivirüs o dosyayı taramaz ve silinmemesi gereken şey silinmez, tabii ki dikkat et orası taranmadığı için eğer...
  11. jombo

2 ADET VİRÜSTOTAL BUNLAR SIKINTILI MI?

sadece malware yazdığı için net bir şey diyemeyiz ama bitdefender diyorsa bir tık şüpheli yaklaşmayı doğru bulurum.
  12. jombo

False-Positive mı bu virüs ?

bana false gibi geldi ben yine de sklauncher öneririm.
  13. jombo

Virus total'de bir dosya

kaspersky , bitdefender ve malwarebytes tehdit olarak algılamış indirmemeni eğer indirdiysen kaspersky virüs removal tool ile silmeni öneririm. 1747336309 ve genel olarak false-positive gibi uyarılar yok örnek veriyorum ml!/am gibi sonuçlar yok.
  14. jombo

SteamTools Virüs Kalıntısı

goldberg'in olanı deneyebilirsin digitalzone gibi siteler onu kullanıyor.
  15. jombo

SteamTools Virüs Kalıntısı

steamtools en garanti yol çoğu küçük c*ack sitesi bunu kullanıyor ama yine de bi full tarama yap.
  16. jombo

KasperSky hangi sürüm alınmalı

kaspersky premium al vpn den tut reklam engelleyiciye kadar her şey var bir linkte tıkladığında açılmadan önce kontrol edip öyle açıyor linki öyle bir güzelliği de var yıllık 450 tl zaten baya ucuz :D
  17. jombo

Telefona böyle bir sms geldi napmam lazım

messenger sanırım facebooka bağlıydı şifreni değiştir mail şifreni de değiştir.
  18. jombo

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

hocam kaspersky dan bahsediyoruz :D tek işi antivirüs değil bunun içinde tonlarca şey var. desteğine yaz faturan varsa at yardımcı olurlar.
  19. jombo

Yanlış bir linke tıklama

ha iyi o zaman sen yine de bir tarama yap.
  20. jombo

Yanlış bir linke tıklama

sırasıyla malwarebytes > kaspersky > Bitdefender bu 3 AV ile tarama yap dc şifreni ve e posta şifrelerini değiş ardından.
Geri