Arama sonuçları: *

1. L

Paparadan böyle bir mesaj geldi

Ben girmeye çalışıyorum da epostaya gelmesi lazım değil mi linkin niye SMS olarak geliyor onu anlamadim
  2. L

Paparadan böyle bir mesaj geldi

Hesabıma girmek istiyordum e-posta değişikliği yaptım yeni müşteri temsilcisi ile konuştum ama epostaya link gelmedi sms olarak geldi sizce tiklamali miyim linke dolandırıcı çıkabilirler mı? Şimdi bı de kara para falan aklarlar hapis yatarız al başa belayı
  3. L

bomitag.d!ml trojan ı her ne yaparsam yapayım silemiyorum!!!

Evet ş****siz evladı 3 saatimi çaldı hala çalmaya da devam ediyor 1626296519 Son kez microsoft safety scanner deniyorum olmazsa yuksek ihtimalle pcye format atacagim, en azindan ders cikartmis oldum crack indirmem daha :d
  4. L

denedim olmuyor
  5. L

Arkadaşlar premiere pro için sapphire pluginini crackli bir şekilde indirecektim sonra .exe diye bi uygulama geldi basasım gelmedi ama videonun yorumları iyiydi bastım sonra bişey olmadı virüs bulaştı felan dedi tarama felan yaptım bomitag.d!ml diye bir trojan geliyor remove diyorum silmiyor...
  6. L

Bilgisayarima Trojan Bulaştı

Zarar trojan var iken mi vardi, yoksa trojani sildikten sonra da devam etti mi?
  7. L

Bilgisayarima Trojan Bulaştı

Trojan bulasti, windows defender silmedi, windows defender ekranina geldi sil diyorum silmiyor, en sonunda kaspersky indirdim o sildi, en az bi 1 saat felan durmustur trojan, herhangi bir zarar vs. vermis midir bilgisayarima, bayagi bir bilgim felan vardi calinmis olma ihtimali var midir?
  8. L

İsimsiz program 2.35GB RAM kullanıyor

PC'yi sıfırlayın, pek güvenilir olmayan uygulamaları bir daha yüklememeyi tercih edin.
  9. L

İsimsiz program 2.35GB RAM kullanıyor

Üstüne tıklayıp görevi sonlandır de.
  10. L

twiter da bi sıkıntı var

Twitter hesabı sende mi?
Top Bottom