leqraw
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 603
- İsim
- Abdur Rezzak
Arkadaşlar premiere pro için sapphire pluginini crackli bir şekilde indirecektim sonra .exe diye bi uygulama geldi basasım gelmedi ama videonun yorumları iyiydi bastım sonra bişey olmadı virüs bulaştı felan dedi tarama felan yaptım bomitag.d!ml diye bir trojan geliyor remove diyorum silmiyor kaspersky indirdim tam tarama da yaptım hızlı taramada yaptım ne kadar tarama varsa kaspersky da hepsini yaptım ama virüs felan yok diyor ama windows defender da trojan hala gözüküyor. Silmek için ne yapabilirim? Format atacağım ancak pc de bilgisayar da dosyalarım var onları flasha aktarmam lazım ama aktarırsam flashada trojan bulaşacak benim bir türlü silmem lazım bu trojanı, lütfen yardım edin ne yapabilirim silmek için?
remove diyorum silmiyor quarantine diyorum yine bir şey olmuyor. Tarama yapıyorum yine bu trojan geldi diyor ama temizlemiyor.
kaspersky da dediğim gibi pc de bir şey yok diyor anlamıyorum lütfen yardım edin.
remove diyorum silmiyor quarantine diyorum yine bir şey olmuyor. Tarama yapıyorum yine bu trojan geldi diyor ama temizlemiyor.
kaspersky da dediğim gibi pc de bir şey yok diyor anlamıyorum lütfen yardım edin.