Arama sonuçları: *

1. leroxy

WAN şifresiyle ne yapılabilir?

Hayır.
  2. leroxy

sanırım bilgisayarıma virüs girdi

Yok. FPS BOOSTER diyor linkten indirin diyor KEKW
  3. leroxy

sanırım bilgisayarıma virüs girdi

Bir şey olacağını sanmam. Ama bugün crackli bir edit programı indirmeye çalışan birisinin dcsi ele geçirilmişti. Virüslü ingilizce linkler paylaşmıştı. Dikkatli olun.
  4. leroxy

Valorantı Yüklememelisiniz

Hardware ID ve ID Ban. VALORANT HWID Kullanıyor.
  5. leroxy

Betada böyle şeylerin yaşanması normal adı üstünde Beta, oyun daha çıkmamış ya hani her şey tam yerine oturmamış falan. Eğer Aralık ayının sonu ve ocak ayının başlarında hileye denk gelen olduysa onun sebebi de Riot'un 2 haftalık tatile girmiş olması. Aslında oyuna ve Vanguard'a hep Minipatch...
  6. leroxy

Bunu yeni mi öğreniyorsunuz? Bak MMORPG Oynuyorsundur tamam makro kullanırsın, bir FPS oyununda hile, makro vb. kabul edilemeyecek bir şey. Vanguard'ı açıklayıcı bir şekilde burada anlatmıştım zaten: https://forum.donanimarsivi.com/konu/vanguard-nedir-oyunuma-hile-gelsin-istiyorum.258805/...
  7. leroxy

ESET'in Robotunun anlamı ne?

Ben de korkardım ha KLJSFGKLLFGKMLMLDGKMLDFMGLDMG
  8. leroxy

galiba virüs girdi acil (otomatik system32 cmd açıldı)

Videonun belli bir kısmından sonrası için sorumlu değilim. O ilk cümle benim anlatmak istediğim. Treyarch gerekli açıklamayı yapmış. Teşekkürler.
  9. leroxy

Sansürlü Şifreyi Nasıl Bulurum?

hayır
  10. leroxy

kablonet hakkında bilgim yok
  11. leroxy

Kayıtlı telefon numaranızdan 6606'ya hizmet numaranızla birlikte SIFRE yazarsanız şifreyi öğrenirsiniz.
  12. leroxy

eset antivirüs kullanılırmı

@Treyarch
  13. leroxy

Tercih önemi

güzel
  14. leroxy

Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

WhatsApp magduru
  15. leroxy

Konumum 7/24 Kapalı. Olmadı anonim telefon numarası alırım oradan kullanırım.
  16. leroxy

Alternatif olarak Telegram kullanmaya başladım. Ama okul-iş için WhatsApp'ı kullanmaya devam ederim. Mark abi benim mesajlarımı niye taksın.
  17. leroxy

Crackli uygulama kurmayın!

Modem Firewall için Kaynak IP, Hedef IP, Kaynak port numarası, Protokol bilgisi verebilir misiniz (Comodo) Modeme mi kurayım yoksa PC'ye kurunca modem üzerinde de UPnP port yönlendirme olarak aktifleşebiliyor mu ?
  18. leroxy

Not: Türkiye'de oyun fiyatları bu kadar artmışken Torrent niye kullanmayalım ? Tamam bir etkisi var ama ağ güvenliğini ve pc güvenliğini sağladığın zaman iş tamam.
  19. leroxy

Viral Reklam gibi oldu. Ve buna benzedi:
  20. leroxy

AdGuard DNS Saçmalığı

zaten çocuk filtresini açmıştım. Ancak modeme hem SafeDNS Hem CloudFlare yüklü olunca geçişler bozuk oldu. Aile profili seçiyorum ama giriş yapılabiliyor(du). Sonradan diğer Güvenlik araçlarını silince anlık olarak kontrol sağlayabilir oldum. Teşekkürler.
Geri