İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Modemi resetlersem default hale dönermi ?kablonet hakkında bilgim yok
Modemi resetlersem default hale dönermi ?kablonet hakkında bilgim yok
hayırModemi resetlersem default hale dönermi ?
Ne ? Ben bu arayüz şifresini nasıl kurtarcamhayır
Hocam hizmet numaranız mailinize gelen faturada yazar. Ancak keşke dediğime bir baksaydınız. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istediğinizi söyleyince size annenizin kızlık soyadının 1, 4. harfi gibi güvenlik sorularını sorar. Onları bilmiyorsanız önce öğrenin sonra arayın cevapladıktan sonra söylüyorlar.hizmet numaramı nerden bulabilirim?
Çalınan hesabımı böyle alabilir miyim ? Birde sağ tarafta şifre yazmıyor ki ?İşe yarayacağından değil ancak, aklıma geldiği için:
Mesela Facebook'ta şifre'ye sağ tıklayıp incele diyince, şu kısmı password yerine text yaparsan görüyordun:
Bi ara kullanmıştım.
Öyle değil mesela biri şifreyi oraya yazmıştır, sen de o password'u text'e dönüştürerek şifreyi görebilirsin. Bu bir hack falan değil yani.Çalınan hesabımı böyle alabilir miyim ? Birde sağ tarafta şifre yazmıyor ki ?
Modemi arkada olan reset tuşu ile resetle şifre password olur.Ne ? Ben bu arayüz şifresini nasıl kurtarcam![]()
He ozm iğne ile sokucam değil mi o reset deliğine modem ; infinity 404Modemi arkada olan reset tuşu ile resetle şifre password olur.
Aynen iğne veya kürdan kullanabilirsin.He ozm iğne ile sokucam değil mi o reset deliğine modem ; infinity 404