kuremissle
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
varsayılan bütün şifreler admin di galiba ama emin değilim yanlış bilgi vermek istememmodem arayüzünde kayıtlı ppp şifresini unuttum bulmanın bir yolu var mı?
İşe yarayacağından değil ancak, aklıma geldiği için:modem arayüzünde kayıtlı ppp şifresini unuttum bulmanın bir yolu var mı?
denedim de işe yaramadıİşe yarayacağından değil ancak, aklıma geldiği için:
Mesela Facebook'ta şifre'ye sağ tıklayıp incele diyince, şu kısmı password yerine text yaparsan görüyordun:
Bi ara kullanmıştım.
hizmet numaramı nerden bulabilirim bir de ücretlendirme var mıdır? babamın tele kayıtlı para keserlerse sıkıntı çıkarKayıtlı telefon numaranızdan 6606'ya hizmet numaranızla birlikte SIFRE yazarsanız şifreyi öğrenirsiniz.
Enter'a bastın mı? Zaten işe yarar diye atmadım ayrıca, yarayabilir diye attım.denedim de işe yaramadı
Kablonettede geçerlimi bu ben modem arayüz şifresini unuttum yeni şifre koymuştum arayüzeKayıtlı telefon numaranızdan 6606'ya hizmet numaranızla birlikte SIFRE yazarsanız şifreyi öğrenirsiniz.
yardım etmek istediğiniz için teşekkürler. işe yaramdı maalisefEnter'a bastın mı? Zaten işe yarar diye atmadım ayrıca, yarayabilir diye attım.
kablonet hakkında bilgim yokKablonettede geçerlimi bu ben modem arayüz şifresini unuttum yeni şifre koymuştum arayüze
ttnet kullanıyorum ttnet için geçerli midir?Kablonettede geçerlimi bu ben modem arayüz şifresini unuttum yeni şifre koymuştum arayüze
hizmet numaramı nerden bulabilirim?kablonet hakkında bilgim yok