Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Bunlar virüs müdür ?

pc dosyaları vırus olur mu hacı ?
  2. t1k3beratfatih

Bu Link’e tıkladım sıkıntı olur mu?

allah kahretmesin bu nedir ya hakkındaki açıklaman güzel olmuş.
  3. t1k3beratfatih

Bu Link’e tıkladım sıkıntı olur mu?

beyler sitede ne var ss atın linke tıklamıycam
  4. t1k3beratfatih

Kaspersky bu kadar cpu kullanması normal mi ?

%60 kadar cpu kullanıyor aniden yükselip iniyor sürekli ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/yardim-trojen-girdi-ama-silinmiyor.915719/#post-8379948 dün gece şöyle bi konu açmıştım 1713188635 sadece google açık ve fan hızını duyabılıyurum
  5. t1k3beratfatih

Postalarıma giriş yapıldı tüm hesaplarım çalındı

Bu söylecegim yolu uygulama belki işe yarar SAVAŞ. başka çaren yok bi o çalıcak bi sen çalıcan. Pes edene kadar 1712970774 Hesap güvenligi biraz heckir bilgin biraz da yeteneğin varsa alabilrisin yoksa öbür turlu bu videodaki gibi olur
  6. t1k3beratfatih

Postalarıma giriş yapıldı tüm hesaplarım çalındı

Calindikta. Sonra degiştirdiysen almişsindir sanirim ama bir daha calindiysa win yeniden yuklemen gerekebilir pc bi dosyasinda ya da internete girdigin bi sitede phishing olabilir idk
  7. t1k3beratfatih

hafıza kartımdakı virüsü nasıl silerim ?

telefonumda fotografım gözukmuyordu ve biçimlendirme istıyordu ( bi bakıma imha et virüsü gibi bişey girmiş ) hafızam kartım çalışmıyordu telefonda pc takıp dosylarımı aldıktan sonra silinmeyen dosyları buldum ama şimdide silemiıyorum :D nasıl silerim ?
  8. t1k3beratfatih

Malwerebytes 16 saatir tarama yapıyor

500gb yerim var bende anlamadım. 1686484247 hatta 20gb harcadım pc geri kalan boş windows cart curt
  9. t1k3beratfatih

Malwerebytes 16 saatir tarama yapıyor

tam tarama yapıyım dedim bitmek bilmıyor arkadaşlar :ROFLMAO: virüs var mı yok mu anlaymadım bi türlü iptal de etmiyorum iptal ediyimi mi yoksa taramaya dewam etsin mi artık napıyorsa google bile zor açtı gıcık oldum
  10. t1k3beratfatih

Hesaplarım tek tek çalınmaya başlandı

evet bende bilmıyorum usta riotu geri aldım sonra insg ile facebook geri aldım şimdide gmail giti geldi.
  11. t1k3beratfatih

evet dogrudur kaspersky oldukça etkili virüs bulaştıgı zaman kaspersky fark edip zar zor silmişti baya ugraştırmıştı sıfırlamadan önce sürekli uyarı veriıyordu hiç fark etmemişim boşa sallamıştım sıfırladıktan sonra önüme bi uyarı çıkmadı
  12. t1k3beratfatih

hatta kaspersky üzerinde de temiz gözüküyor 1686393046 hmmm tam temizlenmiş olmadı o zaman anti virüs de bunu görmuyor mu ? o zaman kullanmaya ne gerek var anti virüs
  13. t1k3beratfatih

alakası yokmuş o zaman virüsle alakalı ama ben bu virüsü sildim böyle bişey mümkün mü ? pc herşeyı kaldır yaptım windowsdan
  14. t1k3beratfatih

hocam ben buna format atım zaten nasıl olabilıyor ?
  15. t1k3beratfatih

hani tc kimlik baglı ya..
  16. t1k3beratfatih

arkadaşlar dün ya da bi kaç gün önce e devlet verileri sızdı diye bi olay çıkmıştı ve ne hikmet ise dün gece saat 1.2 gibi insgram hesaplarıma bir sürü kripto mesajı geldi aynı post ve storie atıldı hesaabı geri aldım neyseki ama sonra facebook geçti. ordan da gmail geçti şuan saglam...
Top Bottom