Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Soğansız menemen mi olur diye target yiyordum baya. Arkadaş soğanlı menemeni kim sevmez ben de menemenin soğanlı yenilmesi taraftarıyım. Ama soğanın fiyatı işte.
  2. Aybars Han

Öyle deme ama. Foruma katıldığım ismim ''boşver123'dü''
  3. Aybars Han

Özlemiştik reis.
  4. Aybars Han

Konuyu okudum. Gerçekten seninle tartışmaya girmeyeceğim. Rezalet. Sen hiç uğraşmayın memur olun gençler tarzı bir mesaj da yazmıştın. Ay sonunu sağlıklı bir şekilde görmeye çalışan zar zor geçinen biri olmayacağım ben bu arada. Bu diğer dediğinizinden de seviyeniz belli. Engel atıyorum cevap...
  5. Aybars Han

haklısın. 1694080960 Ne! Ciddi mi? Konu linki lütfen inanmam.
  6. Aybars Han

O niye ban yemişti? 2mapoo vardı bir de onu da biliyorsanız merak etdim.
  7. Aybars Han

Bu konuda senin yaptığın bir şey oldu mu ya da daha önce bir kızgınlık? Gerçekten o üyeden pek hazetmezdim ama bu rezalet!
  8. Aybars Han

Sadece kavganın sakinleşmesini ve sakin olmanızı istedim. Sadece sana değil ikinize de.
  9. Aybars Han

Adamı daha bugün görüyorum gelmiş beni ukala ilan ediyorsunuz diyor.
  10. Aybars Han

Evet. Güzel oldu ancak bundan bile büyük kavgalar çıkarabilecek bir kitlemiz var. Konuda neredeyse senin yanındaydım ancak bu saçma sapan kormuyorum olayıyla hiç bir fikri tarafı olmayan kişilere sert konuşmaya başladınız. Benim susduğum falan yok. 5 aralık dediğiniz olayda üye değildim. Bu...
  11. Aybars Han

Merhaba görüşürüz. Böyle olacaksın hocam bu gidişle. Şizofren misin falan sakin.
  12. Aybars Han

Bu anketi hayır kazanmıştı. Ama olsun güzel oldu.
Top Bottom