Arama sonuçları: *

1. Hudzell

DA FORUM UYARI AFFI ETKİNLİĞİ -3-

2022'de aldığım 1 uyarı için af talebinde bulunuyorum.
  2. Hudzell

Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

2020'de yanlış bilgilendirmeden aldığım 2 tane uyarı var bakarsanız sevinirim, mutlu yıllar. :peepokalp:
  3. Hudzell

Rütbe Sistemimiz Hakkında

Yeni taçlı rank bunun yerine geldi 40k'da özel rank yok Mehmet abi demişti. 80 gold bir şey fark ettirmiyor, sadece gold üyelere stok sıkıntısı çektirmemek adına bir ayrıcalık tanınmış. Ayrıca 5 bin mesajı sistem stoğu bitene kadar zaten yazamazsınız :)
  4. Hudzell

Yeni Rütbe "KRAL TACI" Eklenmiştir. Hayırlı Olsun ❤️

Abi bence rütbe olarak sadece taç kalsın, hayırlı olsun.
  5. Hudzell

Öyleydi, sürpriz olacak herkese.
  6. Hudzell

Herkesin mizahı ile dalga geçtikten sonra benim mizah ;
  7. Hudzell

"Rozetler" Eklentisi Aktif!

Bana vererek başlayabilirsin abi, şaka bir yana anket konusu açarsın orada oy verenlere verebilirsin belki, hani bi fikir.
  8. Hudzell

"Rozetler" Eklentisi Aktif!

@Mehmet Yılmaz 1 Yıl rozeti gelecek mi ?
  9. Hudzell

Donanım Arşivi Forum Yeni Moderatörü Belirlendi

öyle de ama bu sefer de giren çıkan belli olmaz diye karışık bir soru oldu :D
  10. Hudzell

adam geldi ya adam sana da modluk ne yakıştı be e ama o zaman herhangi biri misal 1 aylığına moderatör olup gidebiliyor mu arasını nasıl tutturuyorlar merak ettim
  11. Hudzell

hayırlı olsun bakalım bu ne kadar duracak hazır mehmet abi bir şey sormak istiyorum ben de böyle mod olunca hani sözleşmelerdeki gibi işte minimum şu kadar süre moderatör kalınacak diye bir koşul felan oluyor mu ?
  12. Hudzell

Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

Kral bana da bir göz atarsanız çok iyi olur, yediğim uyarıların çok kritik veyahut ağır olduğunu sanmıyorum yine de son karar sizin. edit 2021 olarak görmüşüm pardon
  13. Hudzell

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

konu içeriği ile tamamen alakasız mesajlara yeni düzen getirilmesi bunun hakkında durum da atmıştım ama mehmet abi soruna odaklanmak yerine bana odaklanmıştı ve elde tutulur bir sebep de yoktu ortada gayet haklı bir konuşma yaptığımı düşündüğümden yine yazıyorum. durumumu aşağıya spoiler olarak...
  14. Hudzell

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

@Vesemir seni bi gaza getirelim :D
  15. Hudzell

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

şimdiden hayırlısı olsun gerçekten iç rahatlığıyla yeni platformda alış ya da satış yapabilirim elinize sağlık donanım arşivi farkıyla 2.el konular vayy be
  16. Hudzell

Foruma Beğenmeme İfadesi Gelmiş. Beğendiniz mi?

@Mehmet Yılmaz dislike reaksiyon skorunu düşürüyor mu ?
  17. Hudzell

Donanım Arşivi Forum Nick Değişikliği Hakkında

Hudzell yapmak istiyorum çünkü siteye kayıt olurken nickler ile ad soyadı karıştırdım
Geri