Donanım Arşivi Forum Yeni Moderatörü Belirlendi

hayırlı olsun bakalım bu ne kadar duracak

hazır mehmet abi bir şey sormak istiyorum ben de
böyle mod olunca hani sözleşmelerdeki gibi işte minimum şu kadar süre moderatör kalınacak diye bir koşul felan oluyor mu ?
Ben cevaplayayım , hayır.

böyle mod olunca hani sözleşmelerdeki gibi işte minimum şu kadar süre moderatör kalınacak diye bir koşul felan oluyor mu ?
Aynen, ancak çıkarsanız evinize bir ekip gönderip "Sözleşmeyi kabul ettiniz" diyerek gerekeni sağlıyorlar (!)

Hayırlı olsun 🙂

Ben cevaplayayım , hayır.
adam geldi ya adam sana da modluk ne yakıştı be
e ama o zaman herhangi biri misal 1 aylığına moderatör olup gidebiliyor mu arasını nasıl tutturuyorlar merak ettim

hayırlı olsun bakalım bu ne kadar duracak

3 Ay'a beyaz bayrağı çıkarır yukarı diye düşünüyorum.

e ama o zaman herhangi biri misal 1 aylığına moderatör olup gidebiliyor mu arasını nasıl tutturuyorlar merak ettim
Onu benim cevaplamam doğru olmaz bence.

Hayır diyecek halleri yok. Hiç kimse burada zorlamıyor mod olmak için. Gönüllü oluyorsun zaten. İstediğin zaman bırakabilirsin görevini.

Hayır diyecek halleri yok. Hiç kimse burada zorlamıyor mod olmak için. Gönüllü oluyorsun zaten. İstediğin zaman bırakabilirsin görevini.
öyle de ama bu sefer de giren çıkan belli olmaz diye
karışık bir soru oldu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,838
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri