Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Adım: Şafak Yaşım: 20 Daha öncesinde TP'de moderatördüm ve gerekli şeyleri biliyorum. Görevi iyi bir şekilde yapabileceğimi düşünüyorum.
  2. MotionlessINWhite

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

@Abdullah Hacıgül Biliyorum size göre değil lakin Türkçe'ye biraz daha özen gösterilmesini sağlarsak bence çok daha iyi olur. Zira gerçekten Türkçesi bozuk olan arkadaşlar dertlerini anlatamıyor, yardımcı olmak isteyenler de tam anlamadığı için yardımcı olamıyor. Birkaç istisnai durum haricinde...
  3. MotionlessINWhite

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Bütün başvuru konularına başvurdum. Neyse tekrar başvurayım bari. Yaşım 19, Technopat'ta moderatörlük geçmişim oldu. Görevi rahatlıkla yerine getirebilecek birisiyim.
  4. MotionlessINWhite

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Acep ne zaman açıklanır? Bir önceki gibi 1 hafta falan sürer galiba :D
  5. MotionlessINWhite

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

19 yaşındayım, daha önce Technopat'ta moderatörlük geçmişim var. Gün içerisinde hep müsaitim, yani saatten farksız bir şekilde görevimi yapabilirim. @Toxpox @crazyreign
  6. MotionlessINWhite

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

Tüh be :( Neyse sağlık olsun. Yeni moderatörlere şimdiden başarılar dilerim, umarım görevinizi düzgün ve sorunsuz yapabilirsiniz :)
  7. MotionlessINWhite

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

@Mehmet Yılmaz Herhangi bir gelişme var mı abi?
  8. MotionlessINWhite

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Moderatör olmayı isterim, hazır boş zamanım da var. Daha öncesinde Technopat'ta da moderatörlük yapmıştım, yani işleyişi vs. biliyorum. Aktiflik gibi konularda da sorun yaşamam.
Top Bottom